И то там что-то люди прячут лица... Стыдно наверное...
ЗЫ: А в группе в контакте там много было желающих...
Вы просматриваете тему День УПА!!! День Героїв України. Геть Чорноморський флот в подразделе Новости Полтавы, который находится в форуме Жизнь города Полтава; И то там что-то люди прячут лица... Стыдно наверное... ЗЫ: А в группе в контакте
И то там что-то люди прячут лица... Стыдно наверное...
ЗЫ: А в группе в контакте там много было желающих...
Тримати державний прапор догори ногами - то принципова позиція?
Олесь, я теж коли вперше побачила перевернутий прапор, то трохи здивувалась
виявляється, це варіант державного прапору 1917 року
Таке пояснення я чув. Але мені хотілося почути мотиви самих учасників. Протягом всієї історії на території нинішньої України діяло чимало утворень, які мали свою символіку, в тому числі і прапори. І якщо кожен почне зараз вивішувати на балконі прапор, який він особисто вважає державним... Просто зараз пішла мода БУТИ ПРОТИ. І неважливо проти чого. Особливо їй піддається молодь. Ну кожна мода має властивість рано чи пізно проходити. Мене дивує трохи, що на фото не було червоно-чорного прапора УПА. Хода ж, наче, була приурочена саме до події, пов'язаної з УПА.
А я бы ввел уголовную ответственность за использование несовершеннолетних в политических акциях.
От интересно, где вы были с вашими идеями когда по Кр. площади пионеры маршировали?![]()
Перевернутый флаг означает бедствие (если память не изменяет).
Сообщение от RAMM
От интересно, где вы были с вашими идеями когда по Кр. площади пионеры маршировали?
Мне интерестно а что плохого в пионерах? откиньте политики и что плохого получаеться?