Магазин спортивного харчування Strong Life
Дерево благодарностей38Благодарности
+ Ответить в теме
Страница 3 из 7
Показано с 21 по 30 из 66.
    ри?

Re: АнтиТабачна хода!!!! УВАГА !!! Ні українофобам!!!

Офтоп:
    Gonosuke, кто-то что то, але не Ви. Все. Дискусію про прибирання завершено. Бо Ви плавно з'їхали з моєї пропозиції про озеленення в будь-який вільний для Вас день на акцію, яка відбудеться сьогодні.

Отож. По темі - народ потихеньку збирається. З форума - вже п'ятеро

Пророк

Офтоп:
    Ответ Сообщение от Gonosuke Посмотреть сообщение
    Эх блин... Их бы всех на Левадский берег мусор пособирать, или снег во дворах раскидать, или сделать Украину более зеленой, десяток деревьев посадить....
    Я так розумію, що у вас на Леваді засрано, і ви чекаєте, що хтось прибере. Але не ви. Як я люблю цю іронічну відстороненість! Кожен нероба прекрасно знає, що робити іншим. Уже з десяток постів на цю тему. От беріть мішок в руки - і вперед!

Суми - не брудніші за Полтаву.
    .

Офтоп:
    aneisha, не вижу смысла отвечать на мелкое хамство.

следующий вопрос!

Victorious, Нет, я не на Леваде живу

Офтоп:

А вообще, я не про прибирание, я про практическую пользу Украине. Не хотите убирать и сажать деревья, сделайте что-то другое. На деле-то что Вы делаете. Какая от Вас практическая польза? ))))
    ри?

Закінчуємо офтопити.

Сьогодні подивимося, який у нас небайдужий народ)
    Пророк

laithemmer, если вы туда пойдете по своим соображениям, то послушайте также, о чем будут говорить другие. Таких как вы там ооооооооооооооооооочень мало. Ибо на такие мероприятия ходят:
    а - те, кому платят
    б - те, кто хочет покрасоваться
    в - те, кто вместо этого должен быть где-то еще и заниматься чем-то более неинтересным и скучным (например как студенты во время пар)
    г - те, кого отправляет туда начальство с работы/учебы
    д - просто для интереса, так как больше нечего делать
    е - те, кто реально в это верит
    Причем последних не более 1%, это точно. Вот когда толпа соберется прошвырнитесь туда-сюда и послушайте, о чем говорят отдельные компании, кучки людей
    2.0

Sir_2006, ой як ви всьо красіво розписали. вчора на акцію Читай Українське прийшло близько сотні людей. Я впевнена, що це тіки початок. і цим людям, це дійсно потрібно. плюс до того, багато сидить по хатках і одмовчується, але коли почнеться справжня жара, повірте, вони теж вийдуть. а починають завжи невеликі угрупування.
    Офтоп:
    Gonosuke, а в мене є ідея! заведіть тему "прибираємо форумом Полтаву". ми організуємся і прийдемо. якщо ви це очолите, я обіцяю, що прийду. домовилися? ну шоб ваші оці всі "а давайте" не було просто тим, шо називають нехарошим словом, разглагольствоаніями тобто.
    змія болотяна ОЧКОва

уся справа в тому, шо протестні акції - не ті, куди влада, або керівництво заганяє, куди ходять від нічого робить.
    звідки така точність у відсотках в людини, яка туди не піде, навіть якшо їй нудно сидіть дома? а говорять люди зазвичай про різне. рецепт картохи - не показник, шо людина прийшла не зі своєї волі.
    Пророк

2 всім антипротестувальникам:
    поражаюсь, з яким упорством і вдохновєнієм ви постійно розказуєте тим, кому це потрібно про те, що це нікому не потрібно:))))
    тут дискурс уже інший: тут гуртуються ті, кому не пофіг. а тут приходите ви до них і їм же доводите, шо це нікому не потрібно, шо цих людей не існує, або їх мізерно мало. да, мало. але ці люди хочуть шось змінити, діяти, протидіяти. тут уже доцільно просити так, як просять представників держави: якшо не може помогти - то хотяби не мішай.
    2.0

Офтоп:
    та нашо мені "предидущі"... ви ж зараз спонукаєте. взагалі, ваша ініціатива похвальна, але типічна така позиція - "ми самі кучкою, так траблем менше". тому прошу не висловлюватися про те, хто, чому і що організовує. будемо говорити на цю тему тоді, коли ви скажете, що особисто організували ви. бо те, що я біля двору поприбираю - це харашо, але неефективно в загальному бардаку. а коли я напряжу сусідів прибрати вулицю, це дещо інше. агамсь?

Ялина, ти геній. це все рівно мені якби розказували, шо на самом дєлі я не люблю шоколад, а їм його, тому що я серед тих

а - те, кому платят
    б - те, кто хочет покрасоваться
    в - те, кто вместо этого должен быть где-то еще и заниматься чем-то более неинтересным и скучным (например как студенты во время пар)
    г - те, кого отправляет туда начальство с работы/учебы
    д - просто для интереса, так как больше нечего делать
    е - те, кто реально в это верит
    Офтоп:
    до слова, я абажаю шикалад! особенно молочний з гарєхамі і тараканами... родзинками тобто
    Пророк

Как акции протеста против Табачника, так "давайте место этого деревья садить". Как памятник Петлюре ставить, так "давайте дороги строить".
    Не стоить эти действия противопоставлять. Каждый имеет право на свое собственное видение проблем и их решений.
+ Ответить в теме
Страница 3 из 7