Вы просматриваете тему Міський голова проти в подразделе Новости Полтавы, который находится в форуме Жизнь города Полтава; Сообщение от ERNE Какие-то уж очень топорные эти восхваления пойдем разбавим?
Та щаз! Ми за форум горой станем! Правда ж?!)))))))
Не знаю як мер, а от я б зрадістю пішов би з вилами на облдержадмінстрацію. Після подорожі міжнародною магістралею Київ-Харків-Довжанський мені міські дороги видалися рівними як скло, хоча це далеко не так, але те що там коїлося вбиває повністю. Таке враження, що їхав через полігон для випробування ракет та мін різної потужності, яма на ямі, мене ще годин десять підкідало після подорожі, а людина зі слабким вестебюларним апаратом взагалі б напевно показала весь свій сніданок після пару кілометрів того шляху.
Спілкувався з водієм, той казав, що тільки Полтавщину так розірвало, якщо повсюду хоч тимчасово забивають ями, поки відремонтувати можна буде, то тут повне наплювательство.
Та я ж чітко написав "мені міські дороги видалися рівними як скло, хоча це далеко не так", можливо Ви не дочиталися, а можливо просто вирвали бажане з тексту, я не знаю. Та всеж вкотре повторю, що у міській раді я не працюю. Ви спробуйте прокатитися у бік Києва, американські гірки відпочивають, може тоді мене зрозумієте.
vetal115, каталися, знаємо. От тільки ви мерію хвалите, а на облдержадміністрацію з вилами кидаєтесь. Ви проїдьтеся Полтавою не по центральним вулицям - те саме побачите (полігони). От наприклад селище Яр є таке. Дороги там загалі немає, хоча мешканці вже неодноразово протягом останніх 10 років звертаються по різним інстанціям з проханням її зробити. І чомусь мерія навіть на листи відповідати не хоче, на відміну від інших.
Я мерію не хвалю, просто вдячний їм хоч за такі-сякі спроби ремонту доріг. Звичайно, що дороги треба перекладати знову, тупо намагатися наприклад залатати діри в стіні яка розвалюєтся по шматкам, краще її знести і створити нову, так само і в ремонті доріг,та де на це взяти кошти але міська влада хоч якось їх латає, а облдержадміністрація навіть і того не робить, тому моє ставлення до першої менш критичне ніж до другої.