Магазин спортивного харчування Strong Life
Дерево благодарностей21Благодарности
+ Ответить в теме
Страница 2 из 3
Показано с 11 по 20 из 25.
    Пасажир

re: Міський голова проти

Ответ Сообщение от ERNE Посмотреть сообщение
    Какие-то уж очень топорные эти восхваления
    пойдем разбавим?

Постійний відвідувач

Полтавафорум може спати спокійно

Ответ Сообщение от fragov Посмотреть сообщение
    Угу, подадуть і по-крокують широким кроком в одне місце. Полтава форум - не ЗМІ, і пока наша шановна зРада ще не приняла закон, що кожен сайт в Інтернеті - то є ЗМІ, форум може спати спокійно.
    Просто Полтавафорум еще никому не перешел дорогу, хотя здесь тоже часто высказываются далеко не лестные местной власти мысли. Но при необходимости можно найти не один повод его закрыть. А если не закрыть - то попугать точно :)
    Нервова, курррва

Та щаз! Ми за форум горой станем! Правда ж?!)))))))
    Постійний відвідувач

Не знаю як мер, а от я б зрадістю пішов би з вилами на облдержадмінстрацію. Після подорожі міжнародною магістралею Київ-Харків-Довжанський мені міські дороги видалися рівними як скло, хоча це далеко не так, але те що там коїлося вбиває повністю. Таке враження, що їхав через полігон для випробування ракет та мін різної потужності, яма на ямі, мене ще годин десять підкідало після подорожі, а людина зі слабким вестебюларним апаратом взагалі б напевно показала весь свій сніданок після пару кілометрів того шляху.
    Спілкувався з водієм, той казав, що тільки Полтавщину так розірвало, якщо повсюду хоч тимчасово забивають ями, поки відремонтувати можна буде, то тут повне наплювательство.
    JPM
    Пророк

Ответ Сообщение от ERNE Посмотреть сообщение
    Сделал небольшую выборку комментариев на Полтавщине..
    да смешно ))) напоминает как на "новинах полтавщини" пустовгар хвалил себя под разными никами)))
    Sky
    Небо в твоїх очах ©

Ответ Сообщение от vetal115 Посмотреть сообщение
    ісля подорожі міжнародною магістралею Київ-Харків-Довжанський мені міські дороги видалися рівними як скло, хоча це далеко не так, але те що там коїлося вбиває повністю. Таке враження, що їхав через полігон для випробування ракет та мін різної потужності, яма на ямі, мене ще годин десять підкідало після подорожі, а людина зі слабким вестебюларним апаратом взагалі б напевно показала весь свій сніданок після пару кілометрів того шляху.
    А в місті дороги рівні, аж страшно!!! Як стьоклишко, ні до чого й придраться )))) Ви цим ще раз доказали, що працюєте в міськраді.
    Ответ Сообщение от sharasha Посмотреть сообщение
    Та щаз! Ми за форум горой станем! Правда ж?!)))))))
    Еверестом! Хай тільки спробують зазіхнуть, буде їм те, що було в Одесі.
    Пророк

Ответ Сообщение от sharasha Посмотреть сообщение
    Безтолкова, пихата, самозакохана, геєподібна жаба! Це про Мяуковського. І нехай позиваєцця на мене!
    Менше по Сплітам шалавок тягав би - толку більше було б! Бездарь!!!
    Офтоп:
    На Матковского гонит, а Мамая боится
    Постійний відвідувач

Ответ Сообщение от Sky Посмотреть сообщение
    А в місті дороги рівні, аж страшно!!! Як стьоклишко, ні до чого й придраться )))) Ви цим ще раз доказали, що працюєте в міськраді.
    Та я ж чітко написав "мені міські дороги видалися рівними як скло, хоча це далеко не так", можливо Ви не дочиталися, а можливо просто вирвали бажане з тексту, я не знаю. Та всеж вкотре повторю, що у міській раді я не працюю. Ви спробуйте прокатитися у бік Києва, американські гірки відпочивають, може тоді мене зрозумієте.
    Sky
    Небо в твоїх очах ©

vetal115, каталися, знаємо. От тільки ви мерію хвалите, а на облдержадміністрацію з вилами кидаєтесь. Ви проїдьтеся Полтавою не по центральним вулицям - те саме побачите (полігони). От наприклад селище Яр є таке. Дороги там загалі немає, хоча мешканці вже неодноразово протягом останніх 10 років звертаються по різним інстанціям з проханням її зробити. І чомусь мерія навіть на листи відповідати не хоче, на відміну від інших.
    Постійний відвідувач

Ответ Сообщение от Sky Посмотреть сообщение
    vetal115, каталися, знаємо. От тільки ви мерію хвалите, а на облдержадміністрацію з вилами кидаєтесь. Ви проїдьтеся Полтавою не по центральним вулицям - те саме побачите (полігони). От наприклад селище Яр є таке. Дороги там загалі немає, хоча мешканці вже неодноразово протягом останніх 10 років звертаються по різним інстанціям з проханням її зробити. І чомусь мерія навіть на листи відповідати не хоче, на відміну від інших.
    Я мерію не хвалю, просто вдячний їм хоч за такі-сякі спроби ремонту доріг. Звичайно, що дороги треба перекладати знову, тупо намагатися наприклад залатати діри в стіні яка розвалюєтся по шматкам, краще її знести і створити нову, так само і в ремонті доріг,та де на це взяти кошти але міська влада хоч якось їх латає, а облдержадміністрація навіть і того не робить, тому моє ставлення до першої менш критичне ніж до другої.
+ Ответить в теме
Страница 2 из 3