Магазин спортивного харчування Strong Life
Дерево благодарностей13Благодарности
+ Ответить в теме
Страница 2 из 2
Показано с 11 по 14 из 14.
    2.0

Re: Екстремізм у Полтаві

testpearls, от мені цікаво, навіть якщо вони екстремісти, то шо робить на прапорі Зірка Хаосу, яка ващето з іншої, дуже ж таки з іншої, опери. Кстать, радний Тимошенки, якого вона виперла, теж був фанат Магії Хаосу. Но шось він не гарні речі про Юльку казав... прям не БЮТ, а Ананнербе по-українськи.

добавчег

і ще, мисль вдогонку: демократія це звісно добре, але ж ясєн пень, шо ці хлопаки отрабатують програму за чиїсь бабки. якби якийсь контроль такого "спаму" вівся... куди Служба безпеки дивиться? чи їм не цікаво просто, поки ніхто нікого не приб"є або не перехарапудить електорат до коліків в пузі.

Постійний відвідувач

Ответ Сообщение от nickeler Посмотреть сообщение
    testpearls, от мені цікаво, навіть якщо вони екстремісти, то шо робить на прапорі Зірка Хаосу, яка ващето з іншої, дуже ж таки з іншої, опери.
    Про зірку я не знав - погуглив трошки - це, я так розумію, один із символів сатанистів?

Кстать, радний Тимошенки, якого вона виперла, теж був фанат Магії Хаосу. Но шось він не гарні речі про Юльку казав... прям не БЮТ, а Ананнербе по-українськи.
    Може просто натяг футболку з цією зірко хаосу, а сам не в курсі що вона значить? Мені теж цей знак в першу чергу щось картографічне нагадує.

і ще, мисль вдогонку: демократія це звісно добре, але ж ясєн пень, шо ці хлопаки отрабатують програму за чиїсь бабки. якби якийсь контроль такого "спаму" вівся... куди Служба безпеки дивиться? чи їм не цікаво просто, поки ніхто нікого не приб"є або не перехарапудить електорат до коліків в пузі.
    Я не знаю куди дивиться СБУ, якщо під дверима облдержадміністрації єсмівці фотографуються з своїм прапором. Хоча стаття на "Кореспонденті" частково дає відповідь.
    2.0

testpearls, не сувсем сатаністів. вони його собі сцапали. читайте про фрактали, хаос в математиці ну і таке інше... воно трохи дає інфи шоб понять шо мають на увазі прихильники магії хаосу. це такий нелінейний порядок чи шо... але кльово було б їх самих запитати, бо це суб"єктивне судження...
    футболка та не здря якшо вірити цьому
    Постійний відвідувач

testpearls... але кльово було б їх самих запитати
    Автор статьи не был членом ЕСМ, он, к сожалению, не знает почему они выбрали именно такой символ. Но за вопрос спасибо, тема интересная.
+ Ответить в теме
Страница 2 из 2