Капєц, та вже через місяць вони були такі ж, як і до "ремонту".
Гиги, липень!
Вы просматриваете тему До каких пор "духовна столиця" будет терпеть украинофоба Матковского? в подразделе Новости Полтавы, который находится в форуме Жизнь города Полтава; Капєц, та вже через місяць вони були такі ж, як і до "ремонту". Гиги, липень!
Капєц, та вже через місяць вони були такі ж, як і до "ремонту".
Гиги, липень!
Латали в травні прямо перед пологовим будинком, а ставочок трохи далі в бік центру, роботи там велися на початку вересня. І осушували не для подальшої забудови, а через те, що колектор прорвало і все лайно туди вітікло.
Ви мені маршрут опишіть, а я сам покатаюся.
Та який маршрут? Є всього окремих пару островків "нормальної" дороги. Все місто - *****! Яка дорога даже під СБУ!!! (А це центріше не бува)Ви мені маршрут опишіть, а я сам покатаюся.
Тут же сама прєлєсть подивицця у ваші рожеві окуляри, які розіпре від вилізших очей!))))
vetal115, не перекручуй слова! Я сказала, шо ВСЕ МИСТО! А не навело СБУ як один единий пункт. Бачу, говорити сенсу немае. Бувайте
Ну все місто це дуже широке поняття. Якщо для прикладу взяти Кобищани чи Юрівку, то там і асфальту як такового ніколи не було, хібащо окремі вулиці. Але я реаліст і розумію, що з тим станом речей, який є зараз у нашій країні це і не можливо. Тут хочаб головні магастралі привести доладу, а це роблять. Навіть такі вулиці як Артема, Енгельса чи Шевченка, що є меншими за Фрунзе чи Жовтневу ремонтують, а це вже добре.
Шкода, що наша розмова закінчилася, тільки перейшли на ти, а Ви відразу попрощалися. Ну тоді бувайте.
vetal115, а памятаєте, як восени по Бірюзова круто їздити було? то яма, то канава. от влітку я думаю, буде таке саме, бо там полотно перекладати треба, а не славнозвісним ямковим ремонтом займатися. таких гидких, як минулого року, доріг не було в Полтаві хз відколи.
Так я не понял - вы хотите сказать, что укроинофилы лучше дороги ремонтируют? так к вашему сведению, в Карпатах дороги не лучше))).
Вообще уже, дотрынделись. Та с вашим украинофилом Ющенкой украинскую духовность засунульи так далеко, что о ней и вспоминать совестно...