Магазин спортивного харчування Strong Life
Дерево благодарностей54Благодарности
+ Ответить в теме
Страница 9 из 13
Показано с 81 по 90 из 124.
    Нервова, курррва

Re: До каких пор "духовна столиця" будет терпеть украинофоба Матковского?

Капєц, та вже через місяць вони були такі ж, як і до "ремонту".
    Гиги, липень!

Філософф

Ответ Сообщение от vetal115 Посмотреть сообщение
    Я про ту ділянку, що напроти пологового будинку.
    Якби там не прокладали труби, для осушення отого ставочку, преєдположитєльно для подальшої забудови на його місці, то ніхто б їх і не латав.
    Постійний відвідувач

Ответ Сообщение от Cveha Посмотреть сообщение
    Якби там не прокладали труби, для осушення отого ставочку, преєдположитєльно для подальшої забудови на його місці, то ніхто б їх і не латав.
    Латали в травні прямо перед пологовим будинком, а ставочок трохи далі в бік центру, роботи там велися на початку вересня. І осушували не для подальшої забудови, а через те, що колектор прорвало і все лайно туди вітікло.

Ответ Сообщение от sharasha Посмотреть сообщение
    vetal115, давайте сідайте до мене в машину і вас покатаю по "латаним" дорогам. Подивлюсь на вашу обалдєвшую... вираженіє літса!
    Ви мені маршрут опишіть, а я сам покатаюся.
    Нервова, курррва

Ви мені маршрут опишіть, а я сам покатаюся.
    Та який маршрут? Є всього окремих пару островків "нормальної" дороги. Все місто - *****! Яка дорога даже під СБУ!!! (А це центріше не бува)
    Тут же сама прєлєсть подивицця у ваші рожеві окуляри, які розіпре від вилізших очей!))))
    Sky
    Небо в твоїх очах ©

Ответ Сообщение от vetal115 Посмотреть сообщение
    Ви мені маршрут опишіть, а я сам покатаюся
    А що його описувать, берете з собою 1,25 грн. (або 1 грн., це як пощастить) і сідаєте на кільцевий маршрут (19,20,21,43,44,52 тощо) на заднє сидіння в Богданчику. Ну а далі - і у вікно дивитись не треба, ви іншими місцями відчуєте якість дорожного покриття.
    Постійний відвідувач

Та який маршрут? Є всього окремих пару островків "нормальної" дороги. Все місто - *****! Яка дорога даже під СБУ!!! (А це центріше не бува)
    Тут же сама прєлєсть подивицця у ваші рожеві окуляри, які розіпре від вилізших очей!))))
    Шкода, що тільки один пункт у списку, але всеодно, побуваю під СБУ, і якщо мої "рожеві окуляри" розіпре, я вишлю Вам фото.
    Нервова, курррва

vetal115, не перекручуй слова! Я сказала, шо ВСЕ МИСТО! А не навело СБУ як один единий пункт. Бачу, говорити сенсу немае. Бувайте
    Постійний відвідувач

vetal115, не перекручуй слова! Я сказала, шо ВСЕ МИСТО! А не навело СБУ як один единий пункт. Бачу, говорити сенсу немае. Бувайте
    Ну все місто це дуже широке поняття. Якщо для прикладу взяти Кобищани чи Юрівку, то там і асфальту як такового ніколи не було, хібащо окремі вулиці. Але я реаліст і розумію, що з тим станом речей, який є зараз у нашій країні це і не можливо. Тут хочаб головні магастралі привести доладу, а це роблять. Навіть такі вулиці як Артема, Енгельса чи Шевченка, що є меншими за Фрунзе чи Жовтневу ремонтують, а це вже добре.
    Шкода, що наша розмова закінчилася, тільки перейшли на ти, а Ви відразу попрощалися. Ну тоді бувайте.
    2.0

vetal115, а памятаєте, як восени по Бірюзова круто їздити було? то яма, то канава. от влітку я думаю, буде таке саме, бо там полотно перекладати треба, а не славнозвісним ямковим ремонтом займатися. таких гидких, як минулого року, доріг не було в Полтаві хз відколи.
    Новачок

Так я не понял - вы хотите сказать, что укроинофилы лучше дороги ремонтируют? так к вашему сведению, в Карпатах дороги не лучше))).
    Вообще уже, дотрынделись. Та с вашим украинофилом Ющенкой украинскую духовность засунульи так далеко, что о ней и вспоминать совестно...
+ Ответить в теме
Страница 9 из 13