Що при Кукобі, що зараз - дороги в нас справжнісіньке лайно.
Проте ми ще не переплюнули Петербург:
Снег закатывают в асфальт
Вы просматриваете тему До каких пор "духовна столиця" будет терпеть украинофоба Матковского? в подразделе Новости Полтавы, который находится в форуме Жизнь города Полтава; Що при Кукобі, що зараз - дороги в нас справжнісіньке лайно. Проте ми ще не
Що при Кукобі, що зараз - дороги в нас справжнісіньке лайно.
Проте ми ще не переплюнули Петербург:
Снег закатывают в асфальт
ERNE, тоже варіант.
Та й не дивно - на Алмазній в дощ асфальт катали![]()
Ну те, що у нас все радянське ще в країні працює теж факт. Все, що залишилося з минулого, починаючи від труб і закінчуючи технікою. І те, що воно поступово ламаєтся, це також факт. Та й дивно якось виходить нові сміттєвози закупили, а снігоприбиральну техніку продали, ну хібащо може для закупки першого.
Так на весні, дороги були в досить жахливому стані, наприклад дорога з Огнівки до 1 міської лікарні, єдина якою можна швидко дістатися з Садів до Центру нагадувала поле битви, майже півметрові( в глубину) ями, мені навіть собаку доводилося через них переносити, щоб та не скалічилася. Але залатали, тримаєтся начебто добре, адже вже півроку, а тріщини якщо і є, то не багато.
І я Вам не вказую як будувати Вашу позицію, просто раджу робити для неї міцний фундамент, тим паче якщо у Вас такий поважний вік.
Можливо і клали. Але згадайте, як влітку було, що місце для укладки асфальту підготували, зняли старий асфальт, а потім дощ пішов. І які незручності були, поки вони дочекалися, що висохне.
vetal115, давайте сідайте до мене в машину і вас покатаю по "латаним" дорогам. Подивлюсь на вашу обалдєвшую... вираженіє літса!
Пусть тут пока повисит.
(c)
Там как раз автомойку открыли. Может быть там хозяева подсуетились?Так на весні, дороги були в досить жахливому стані, наприклад дорога з Огнівки до 1 міської лікарні, єдина якою можна швидко дістатися з Садів до Центру нагадувала поле битви, майже півметрові( в глубину) ями, мені навіть собаку доводилося через них переносити, щоб та не скалічилася. Але залатали, тримаєтся начебто добре, адже вже півроку, а тріщини якщо і є, то не багато.
http://www.lavensary.co.ua/news/2009-06-10-176
Ось наприклда, подивітся фото представлені тут.
Але й вони напевно багато не скажуть.