Магазин спортивного харчування Strong Life
Дерево благодарностей54Благодарности
+ Ответить в теме
Страница 12 из 13
Показано с 111 по 120 из 124.
    Постійний відвідувач

Re: До каких пор "духовна столиця" будет терпеть украинофоба Матковского?

Ответ Сообщение от aneisha Посмотреть сообщение
    А хто повинен? Ви знаєте шо написано в договорах у торговців?
    А хто повинен чистити від снігу територію біля будинків і під’їздів? невже комунальники? люди там падають, ноги-руки ламають?
    самі ж і повинні? вони можуть це робити, але не зобов’язані. бо платять Жахливому комунальному господарсву гроші.
    Ну Вас і понесло. Територію біля будинків, що перебувають в комунальній власності повині дійсно чистити комунальники, але якщо об'єкт нерухомості перебуває у приватній власності, то й чистити прибудинкову територію має приватна особа. Нічого тут дивного немає, як Ви і кажете, кожен прибирає біля себе. А ринки зараз перебувають далеко не у комунальній власності, от і чистити їх повині їх власники, причому вони самі у цьому зацікавленні.

Пророк

vetal115, гг,я наприклад знаю , бо знайомі мають магазин, платять комунальникам додатково щоб вони прибирали біля магазину, ну якщо раза 3 за зиму вони там прибрали то це вообщє прідєл желаній
    Постійний відвідувач

Ответ Сообщение от sharasha Посмотреть сообщение
    Тобто ви підтверджуєте? Ну-ну...

А я мало не покалічилася під міськвиконкомом зі сторони Монастирської!
    Ще один вчинок слабких і невпевнених у собі - приколупатися до слів опонента. Я не підтверджую, а кажу, що як намене навіть Ваші 50% замале покарання для деяких з них. Тай досить дивна річ виходить. Чому підприємництво у нас розвиваєтся, якщо відчуває на собі такий податковий тиск? Може полтавські, й не тільки, підприємці в душі таємні мазахісти? Чому великі торгові мережі відкривають у нас впершу чергу свої відділення? Чому Ваші слова йдуть у розрізі з реальністю?
    Та й згадайте все той же Центральний ринок, до кого побігли плакатися у желетку підприємці, що там працюють, коли власник розійшовся там поповній.

Ответ Сообщение от кетя Посмотреть сообщение
    vetal115, гг,я наприклад знаю , бо знайомі мають магазин, платять комунальникам додатково щоб вони прибирали біля магазину, ну якщо раза 3 за зиму вони там прибрали то це вообщє прідєл желаній
    Ну бачете, комунальники не зобов'язанні, а можуть лише за додаткову плату прибирати ті території. А працюють вже так, як змогли договоритися з ними.
    змія болотяна ОЧКОва

vetal115, ок, соглашусь. але ж, наприклад, організувати прибираня поміж рядами - обов’язок керівництва ринку. полімпексу, облспоживспілки, чи в чиїй там він зараз власності. за неналежний стан проходів чуваки мають платить штрафи, а не на лапу давать за просто так, шоб потім всьо-равно платить штрафи? я не думаю, шо Вашим знайомим, які там покалічилися, треба шоб Откат Откатич поклав собі бабла в карман, замість того, шоб відповідальні організували чистоту і екібану.
    Ответ Сообщение от vetal115 Посмотреть сообщение
    Чому великі торгові мережі відкривають у нас впершу чергу свої відділення?
    у них же є місцеві начальники. дехто з височайших, до кого бігали плакатися підприємці, про яких Ви кажете, є за повідомленням ВВС*не лондонського* співвласником ТЦ "Київ", напрімєр. чого б йому і не одкриться, якшо в керівництва є всі можливості для влаштування процвітання свого бізнесу.

ЗІ: мене нікуда не понесло. якшо Вам здалося, шо тут хтось нєрвніча, то ви помилились.
    Пророк

vetal115, 3 раза за зиму, при тому що їм платять круглогодічно????
    це нормально?
    мені вообщє здається що ви на вулиці не буваєте, пройдіться пішечки з півгодинки, я подивлюсь на ваше счастлівоє ліцо
    Філософф

Я думаю цією зимою, як нам повезло, що під нашим домом ЖЕК, вони ніде більш і не прибирають практично, а до остановки хоч доріжка підметена регулярно, і пісочком посипана, бо самим їм по ній ходить.І нам можна трохи)))
    Постійний відвідувач

Ответ Сообщение от кетя Посмотреть сообщение
    vetal115, 3 раза за зиму, при тому що їм платять круглогодічно????
    це нормально?
    мені вообщє здається що ви на вулиці не буваєте, пройдіться пішечки з півгодинки, я подивлюсь на ваше счастлівоє ліцо
    Я не кажу, що в нас з розчищенням тротуарів все добре. Я просто намагаюся знайти виних. Комунальники частково може й винні, але давайте поглянемо правді ввічі. Який склад контенгенту двірників якого завгодно міста, пенсіонери яким не вистачає грошей на життя, алкоголіки, які не змогли відшукати себе в житті, і лише невелика частина насправді дієздатних, що можуть махати лопатою цілодобово. Якщо Ви зможете відшукати хочаб здесяток молодих та дужих людей, що підуть за таку зарплату на таку роботу, я Вам памятник поставлю і медаль вручу.Плюс глабальне недофінансування, таке саме недофінансування як і освіти, медицини та багато чого в нашій державі. Підприємці могли б піти на зустріч місту і хочаб порозчищати ті метри тротуару, які знаходятся перед їхніми установами. Ніхто і слова поганого їм би за це не сказав. Я наприклад живучи в багатоповерхівці на першому поверсі кожної весни чищу квітник у себе під вікнами і не чекаю поки двірник пенсіонерка, зігнувшись доповзе сюди. І мені добре, і їй менше роботи. Це звичайна людяність, не треба від неї тікати. Та й винити владу окремого міста, коли вся країна в дупі теж трохи тупо.
    Sky
    Небо в твоїх очах ©

Та й згадайте все той же Центральний ринок, до кого побігли плакатися у желетку підприємці, що там працюють, коли власник розійшовся там поповній.
    По-перше - не власник, а інвестор, а по-друге - нормальний міський голова навіть не допустив би його появу.
    А от щодо прибирання снігу - ним в Полтаві займається погода, а не комунальники. *а шо, хай само розтає ))) *
    Постійний відвідувач

Ответ Сообщение от Sky Посмотреть сообщение
    По-перше - не власник, а інвестор, а по-друге - нормальний міський голова навіть не допустив би його появу.
    А от щодо прибирання снігу - ним в Полтаві займається погода, а не комунальники. *а шо, хай само розтає ))) *
    Інвестор - це той, хто вкладає гроші, а не керує. А у нашого Центрального ринку є конкретне керівництво, якась дніпрпетровська організація. Та й ніхто не каже, що наш мер ідеальний, але те що він робить вже заслуговує на певне розуміння. А про комунальників, читайте попереднє повідомлення. Я вже просив звернути увагу на те, що дана проблема є не тільки у Полтаві або ще декількох містах, а по всій країні. Згадайте грудень минулого року, засипало весь південь та схід. В Луганську сміття не вивозили, в Херсоні хліб не привозили, Одесу засипало так, що мало нікому не показалося. В більшості з міст тих регіонвів на маршрути не вийшло більше половини громадського транспорту. Та навіть якщо відійти від теми сходу чи півдня і подивитися на розчищеність того ж Києва чи Дніпропетровська. І потім зробити висновки, чи це проблема певного регіону, як стверджуєте Ви, чи проблема цілої країни, як стверджую я.
    Sky
    Небо в твоїх очах ©

А у нашого Центрального ринку є конкретне керівництво, якась дніпрпетровська організація.
    Потрібно користуватися перевіреними фактами - керуюючою організацією на ЦР є Облспоживспілка, а Назаров Д.Ю. є представником товариства «Український економічний форум», яке взялося за "реконструкцію" коштом підприємців ЦР.
+ Ответить в теме
Страница 12 из 13