Вы просматриваете тему До каких пор "духовна столиця" будет терпеть украинофоба Матковского? в подразделе Новости Полтавы, который находится в форуме Жизнь города Полтава; Сообщение от sharasha Балакають баби під парканом і на базарі, а я говорю! Наше минулого
Ну то може, як Шматок так хоче туристів і грошей, варто було б зробити все, щоб їхали сюда команди і погодилися тут жити?
Я вже мовчу про те, шоб нашим людям добро зробить....
vetal115, кхм.... То, шановний пане Олесю, порекомендуйте пану міському голові не брати в кишеню оті 50 відсотків із підприємців. А хоча б 20 з них класти в бюджет міста і фінансувати. Чи виступити йому у ролі мецената, і відбудувати таке йому рідне, миле оку місто!
50% це Ваша буйна фантазія, чи реальні дані? Якщо реальні, то доведіть, ну посилання на якесь джерело, тоді я з Вами може і погоджусь.
vetal115, зі мною і без вас погодяться підприємці міста.
А де ви Бачили, шоп водії відкрито говорили, шо вони сержатну Петренко дали сотню, шоп не оформляв штраф за перевищення швидкості. Або, шоп відкрито сказали ЯК проходили техогляд! Нє, ну ви тричі чудний! Хто буде говорити відкрито про хабарі та побори, коли людям тут жити і працювати?
Ті з кого деруть хай і говорять замість того щоб підставляти вкотре свою дупу тим хто дере. Хоча з деяких підприємців треба ще більше здирати. Ви бачили Центральний ринок? Одна суцільна ковзанка. І хто повинен чистити проходи між рядами, невже комунальники? Так так у нас робочої сили не напасешсмя, декілька моїх знайомих вже покалічилося там.
А хто повинен? Ви знаєте шо написано в договорах у торговців?
А хто повинен чистити від снігу територію біля будинків і під’їздів? невже комунальники? люди там падають, ноги-руки ламають?
самі ж і повинні? вони можуть це робити, але не зобов’язані. бо платять Жахливому комунальному господарсву гроші.
Тобто ви підтверджуєте? Ну-ну...Хоча з деяких підприємців треба ще більше здирати.
А я мало не покалічилася під міськвиконкомом зі сторони Монастирської!декілька моїх знайомих вже покалічилося там.