Магазин спортивного харчування Strong Life
Дерево благодарностей54Благодарности
+ Ответить в теме
Страница 10 из 13
Показано с 91 по 100 из 124.
    Нервова, курррва

Re: До каких пор "духовна столиця" будет терпеть украинофоба Матковского?

Yaberezapryjom, ви тоже Олесь Довгий?!!!

JPM
    Пророк

я, билять, зол!!!! после сегодняшней поездке по городу!!!! с начала зимы видел только ОДНУ машину по уборке снега на дорогах города!!!!!! мрази
    Нервова, курррва

JPM, да-да! Прально-прально!!! Я кста вчора на Харків їздила, то шо в самому Харкові, шо по трасі валять машини і сиплять сумішшю і згортають великі кучугури. Заїжджаєш у Полтаву.... драстє! там гдє нє ступала нага чілавєка!...
    змія болотяна ОЧКОва

JPM, сьодня сказали, шо по всьому місту працює токо 19 штук. на всю Полтаву. не Нюйорк, канєшно, но ето ж алєс!
    Нервова, курррва

aneisha, і ті у Шматка на резиденції! Отам за Копилами!)))
    Постійний відвідувач

Ответ Сообщение от nickeler Посмотреть сообщение
    vetal115, а памятаєте, як восени по Бірюзова круто їздити було? то яма, то канава. от влітку я думаю, буде таке саме, бо там полотно перекладати треба, а не славнозвісним ямковим ремонтом займатися. таких гидких, як минулого року, доріг не було в Полтаві хз відколи.
    Так, я згоден, що треба, але будьмо реалістами. Де взяти грощі на це? Країна зараз в такій дупі, що коштів й на елементарне не вистачає не тільки у Полтаві. У Запоріжжі мости падають, Донецьк скоро піде під землю, бо дає знати про себе недобудоване метро, в Харкові трамваї та тролейбуси стоять. Тому в Полтаві проблеми ще й не такі серйозні. Тому, що ведется хочаб ямковий ремонт вже треба дякувати. Щоправда чув таку інформацію, що з наступного року будут полотно повністю перекладати по кільцю, але стверджувати не берусь.
    JPM
    Пророк

Ответ Сообщение от aneisha Посмотреть сообщение
    сьодня сказали, шо по всьому місту працює токо 19 штук. на всю Полтаву. не Нюйорк, канєшно, но ето ж алєс!
    не видел ни одну...а вчера заехал на браилки, за 13-ю школу....это просто капец!!! крейсерская скорость 5 км в час...одни ямы и кучи снега...
    да и вообще был в том районе 2-й раз в жизни (в первый раз, кстати, у таксиста отпал кардан в 2 часа ночи)....мисто без околиць мля ...((((
    Нервова, курррва

vetal115, ви коли останній раз в Харкові були? Ви бачили, шо Добкін-Бобкін поробив з дорогами?! То ж яєчко!!! Красата! І прибирають там дороги нормально. Так, шо порівнювати не тре!!! Рекомендація: говоріть те, шо бачили власними очима!
    Постійний відвідувач

Ответ Сообщение от sharasha Посмотреть сообщение
    vetal115, ви коли останній раз в Харкові були? Ви бачили, шо Добкін-Бобкін поробив з дорогами?! То ж яєчко!!! Красата! І прибирають там дороги нормально. Так, шо порівнювати не тре!!! Рекомендація: говоріть те, шо бачили власними очима!
    Я про дороги Харкова начебто і нічого не говорив. Це Ви у нас все про них балакаєте. Та й місто, яке готуєтся до Євро-2012 ще б дороги не відремонтувало. Підготовку ж фінансують всі хто може, а дороги в плани теж входять.
    Нервова, курррва

балакаєте
    Балакають баби під парканом і на базарі, а я говорю!
    Наше минулого року готувалось до зустрічі іноземних достей, та й зараз типу готуєцця до Євро-2012, бо в нас житимуть деякі команди (а ви не знали, да?). І шо? І де?
+ Ответить в теме
Страница 10 из 13