Yaberezapryjom, ви тоже Олесь Довгий?!!!
Вы просматриваете тему До каких пор "духовна столиця" будет терпеть украинофоба Матковского? в подразделе Новости Полтавы, который находится в форуме Жизнь города Полтава; Yaberezapryjom , ви тоже Олесь Довгий?!!!
Yaberezapryjom, ви тоже Олесь Довгий?!!!
я, билять, зол!!!! после сегодняшней поездке по городу!!!! с начала зимы видел только ОДНУ машину по уборке снега на дорогах города!!!!!! мрази
JPM, да-да! Прально-прально!!! Я кста вчора на Харків їздила, то шо в самому Харкові, шо по трасі валять машини і сиплять сумішшю і згортають великі кучугури. Заїжджаєш у Полтаву.... драстє! там гдє нє ступала нага чілавєка!...
JPM, сьодня сказали, шо по всьому місту працює токо 19 штук. на всю Полтаву. не Нюйорк, канєшно, но ето ж алєс!
aneisha, і ті у Шматка на резиденції! Отам за Копилами!)))
Так, я згоден, що треба, але будьмо реалістами. Де взяти грощі на це? Країна зараз в такій дупі, що коштів й на елементарне не вистачає не тільки у Полтаві. У Запоріжжі мости падають, Донецьк скоро піде під землю, бо дає знати про себе недобудоване метро, в Харкові трамваї та тролейбуси стоять. Тому в Полтаві проблеми ще й не такі серйозні. Тому, що ведется хочаб ямковий ремонт вже треба дякувати. Щоправда чув таку інформацію, що з наступного року будут полотно повністю перекладати по кільцю, але стверджувати не берусь.
не видел ни одну...а вчера заехал на браилки, за 13-ю школу....это просто капец!!! крейсерская скорость 5 км в час...одни ямы и кучи снега...
да и вообще был в том районе 2-й раз в жизни (в первый раз, кстати, у таксиста отпал кардан в 2 часа ночи)....мисто без околиць мля ...((((
vetal115, ви коли останній раз в Харкові були? Ви бачили, шо Добкін-Бобкін поробив з дорогами?! То ж яєчко!!! Красата! І прибирають там дороги нормально. Так, шо порівнювати не тре!!! Рекомендація: говоріть те, шо бачили власними очима!
Балакають баби під парканом і на базарі, а я говорю!балакаєте
Наше минулого року готувалось до зустрічі іноземних достей, та й зараз типу готуєцця до Євро-2012, бо в нас житимуть деякі команди (а ви не знали, да?). І шо? І де?