Магазин спортивного харчування Strong Life
Дерево благодарностей9Благодарности
+ Ответить в теме
Страница 2 из 3
Показано с 11 по 20 из 21.
    Здібна учениця

Re: Как назвать мальчика?

http://www.vse-imena.com/pravoslavnyj-kalendar.html вибирайте)))

Новачок

Мы тоже очень долго думали... Владик, Артур, Даниил, но... когда уже начались схватки я предложила имя Саша, да, оно очень распростроненное, но оно красивое и можно найти очень много его смягчительных форм.
    Непостоянный посетитель

Пророк

nevodka, Обязательно возьму на заметку на будующее!
    Sky
    Небо в твоїх очах ©

раніше дітей називали відповідно до церковного календаря (якщо в день, який народилася дитина, не було гарного імені - вибирали з тих, що передували або йшли після дати народження). Зараз же пішла мода називати старовинними або іноземними іменами
    Новачок

Я сыночка Даниилом назвала.
    Sky
    Небо в твоїх очах ©

Народженого в Закарпатті хлопчика назвали Януковичем
    На Закарпатті у селищі Середнє вже три роки живе хлопчик з незвичним ім’ям - Брежинський Янукович Іванович.
    Народився хлопчик у грудні 2009 року перед президентськими виборами. Таке ім’я батьки дали дитині, щоб підтримати кандидатуру Віктора Януковича на виборах.

"Ми дуже хотіли, щоб Янукович виграв вибори, тому назвали малого на його честь. І допомогло. Він виграв", - пояснює мама хлопчика Олена Брежинська.

Кличуть дитину лише Янукович, ніяк не скорочуючи.

"Ми б хотіли покликати Віктора Януковича до нас в гості, щоб познайомився з малим Януковичем. Щоб знав, що і у нас є малий Янукович", - каже мама хлопчика.

Наспупну дитину сім'я ромів хоче назвати на честь когось із президентського оточення. Якщо буде дівчина – її назвуть Аня-Герман.
    Banned

Фидель ...до сих пор живой революционер, который не прогнулся под штатовский режим. Мощное имя...это если ПГМ не больны, то можно экспериментировать, а если...

...то сам вопрос звучит нелепо.
    Пророк

Шикарный ролик...
    Пророк

праздники смотрите, они в помощь
+ Ответить в теме
Страница 2 из 3

Теги для этой темы