Ви переглядаєте тему Полтавські люди похилого віку готові створювати загони самооборони в розділі Новини Полтави, що є підрозділом форума Життя міста Полтава; У селах Полтавської області, де тепер проживають переважно пенсіонери, задумалися про створення народних дружин. Цікаво, ...
![]() |
| | LinkBack | Параметри теми |
23.10.2008
| [permalink] | ||
| Пророк |
Мне кажется давно пора Даж среди старичков можно встретить еще тех дедушек что позавидует даж молодеж,шустрей нас,мешок зерна берет на плечи и попробуй его еще догнать. | ||
23.10.2008
| [permalink] | ||
| Пророк |
Не разрешат. Организованные отряды опасны для государства. То ли дело бандючки, свои...социально близкие, их надо холить и защищать. Еще дедушка Ленин так завещал. | ||
| Користувачі, що подякували RAMM за цей допис: |
23.10.2008
| [permalink] | ||
| личность |
Не разрешат. Организованные отряды опасны для государства. То ли дело бандючки, свои...социально близкие, их надо холить и защищать. Еще дедушка Ленин так завещал. што то это мне архипелаг гулаг напомнило. | ||
| Користувачі, що подякували Виння Пых за цей допис: |
24.10.2008
| [permalink] | ||
| горгона пилипівна |
може трохи і не туди... але наболіло. Картина маслом: учора я пасажир автобуса за програмою "Місто без околиць" (фак! привіт Андрію Всеволодовичу, розробникам Богданів і взагалі тим, хто придумав соцтранспорт). І ось значить сидить пані, видно що поряд з нею місце зайняте, вона туди поставила пакет. Через зупинку після мене заходить "женщіно непанятного возраста" і каже "дайте я сяду". Дівчина спокійно відповідає, що тут тіпа занято, щас людина зайде. Тьотка починає нервувати "я пінсіонєр, це автобус для пінсіонєрів" (йа в танкє гарєл, кагда ти баб портіл ггг) Вступає кондуктор зі своєю арією: "так і шо робить шо ви пенсіонєр?" Тьотка, з безумними маханнями передніх кінцівок намагається вихопити пакет і викинути його на підлогу. Потім бачить шо без толку, і починає мостити свою срачелу дівчині на коліна, обзиваючи її тварюкою і що "місце на кладовищі будете займати"... зрештою таки врепала себе, аж тут заходить жінка, для якої і було зайняте місце... ви думаєте на цьому скінчилося? коли дівчина намагалася протиснутися щоб вийти, ця курва стара її не пускала. типу "а шо? вона мене не пукала, і я не буду".. а ви про самооборону! "бабушкі" загризуть кого хоч. я не кажу, що вони всі такі. але часто густо... от буває і задумуєшся : і чому ніззя валить "на пораженіє" таких "граждан"? | ||
| Користувачі, що подякували nickeler за цей допис: |
25.10.2008
| [permalink] | |||
| личность |
Відповідь:
"метробабки" но адаптируя это понятие под наши суровые полтавские реалии, предлагаю название "автобабки" Востаннє редагував fragov: 25.10.2008 о 02:02. | |||
25.10.2008
| [permalink] | |||
| Постійний відвідувач |
Відповідь:
Постскриптум та йо і нафіг тим песіонерам пертись в саму рань в автобусахя7через їх жирні зади вранці як їдеш ні пройти ні продихнути і це притосму що кучі людей обов"язково треба їхати в той час а ті старі могли би спокійно і через кілька годин | |||
![]() |
| Закладки |
| Теги |
| міліція, полтава, полтавська область, село, цимбалюк |
| Параметри теми | |
| |
Схожі теми | ||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| Полтавські сауни та бані | fragov | Заклади Полтави | 27 | тиждень тому 00:44 |
| Школи на 100% готові до навчального року | RSS | Теревені | 0 | 01.09.2007 16:51 |
| Школи на 100% готові до навчального року | RSS | Теревені | 0 | 31.08.2007 21:21 |
| Полтавські ліфти оновлять | RSS | Теревені | 0 | 15.08.2007 16:22 |
| Полтавські будівельники відзначили проф. свято | RSS | Теревені | 0 | 13.08.2007 14:51 |