Ви переглядаєте тему Чому не зникає попередження про відсутність дописів? в розділі Новеньким Полтава форуму, що є підрозділом форума Полтава; Питання до адміністрації. Я зареєструвався, зробив (аж) 2 дописа, але повідомлення форуму «Вітаємо Sir, ми ...
![]() |
| | LinkBack | Параметри теми |
25.03.2008
| [permalink] | |||
| скажений завсідник :) |
Відповідь:
| |||
25.03.2008
| [permalink] | ||
| Новачок |
Перепрошую, зовсім вилетіло з голови. P.S. Користуючись можливістю, хочу вказати на кальку в описі розділу форуму «Новеньким»: «Для тих, хто тільки зареєструвався на Полтава форумі! Напишіть нам про себе або задайте питання.» У російській мові питання «задают», а в українській - «ставлять». Востаннє редагував Sir: 25.03.2008 о 23:01. | ||
26.03.2008
| [permalink] | ||
| Новачок |
Власне, суть я вже розповів. Повністю цей старий одеський анекдот звучить так (приблизно): Приходить єврей в баню з хрестиком на шиї. Всі на нього витріщилися: то на хрест, то на ... Тут один не витримує і каже: - Іван Абрамович, ти або хрестик зніми, або труси одягни. | ||
![]() |
| Закладки |
| Параметри теми | |
| |
Схожі теми | ||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| Конституційний Суд. Чому він не діє? | Taraslt | Політика | 2 | 07.02.2007 12:20 |
| Чому ми так живемо, а не інакше? | Taraslt | Політика | 2 | 23.12.2006 10:50 |