Сообщение от
Характерник
Перше що я хочу зробити то це вибачитись перед шановним товариством полтавського форуму і відповісти на деякі питання. По-перше, я не був модером київського сайту та й взагалі я не був модером жодних київських сайтів, бо живу у Полтаві. По-друге, Характерник - це мій нік за часів полтавської мережі Лі.нет, яка увійшла до складу харківского Тріолану. Вибрав я цей нік тому що я історик і трохи розуміюся на українских легендах та міфах. Нарешті, зареєструвався я на цьому сайті під час неврозу від якого я зараз лікуюся у неврологіїї (5 лікарня, може хось і знає де це). До речі, там постає питання переводити мене до психдиспансеру, втім, зустріх з психотерапевтом запланована на понеділок. І мене ви зовсім не затюкали, хліб і сіль були у повному обсязі, тож все в порядку, проблема у мені. Я дійсно хвора і нездорова людина, до того ж я вельми нетовариський і мовчазний (крім деяких моментів загострення хвороби, коли я починаю поводитись неадекватно)
Я ще раз перепрошую шановне товариство і відверто заявляю що мені тут робити нічого, вам зі мною спілкуватися ні про що і взагалі ця дурня була викинута мною на хвору голову. І ще раз вибачте.