Магазин спортивного харчування Strong Life
Дерево благодарностей51Благодарности
+ Ответить в теме
Страница 5 из 5
Показано с 41 по 44 из 44.
    Новачок

Re: Характерник

Ні. Щоб вибачитись. Я цілком серйозно.

Def
    .

Ответ Сообщение от Характерник Посмотреть сообщение
    Перше що я хочу зробити то це вибачитись перед шановним товариством полтавського форуму і відповісти на деякі питання. По-перше, я не був модером київського сайту та й взагалі я не був модером жодних київських сайтів, бо живу у Полтаві. По-друге, Характерник - це мій нік за часів полтавської мережі Лі.нет, яка увійшла до складу харківского Тріолану. Вибрав я цей нік тому що я історик і трохи розуміюся на українских легендах та міфах. Нарешті, зареєструвався я на цьому сайті під час неврозу від якого я зараз лікуюся у неврологіїї (5 лікарня, може хось і знає де це). До речі, там постає питання переводити мене до психдиспансеру, втім, зустріх з психотерапевтом запланована на понеділок. І мене ви зовсім не затюкали, хліб і сіль були у повному обсязі, тож все в порядку, проблема у мені. Я дійсно хвора і нездорова людина, до того ж я вельми нетовариський і мовчазний (крім деяких моментів загострення хвороби, коли я починаю поводитись неадекватно)
    Я ще раз перепрошую шановне товариство і відверто заявляю що мені тут робити нічого, вам зі мною спілкуватися ні про що і взагалі ця дурня була викинута мною на хвору голову. І ще раз вибачте.
    Наваялл скока!
    Афтар, не покидай нас. Ты интересен!
    ри?

Ух ти! Все життя хотіла поговорити з хворим...ну..ізвінітє, я обіжати нікого не хочу,... але ХВОРИМ, людиною з психічними расстройствами...
    Чесслово! Даже на Топольки поїхати не прочь, але все ніяк - нема знайомих.
    Пророк

Я з таким колись один час працював. Геніальний хлопець, поки не трапилося загострення...
+ Ответить в теме
Страница 5 из 5

Теги для этой темы