Характерник, в усіх розділах форуму є така собі кнопочка "створити нову тему" - скористайтеся)))
Вы просматриваете тему Характерник в подразделе Новеньким Полтава форума, который находится в форуме Полтава; Характерник , в усіх розділах форуму є така собі кнопочка "створити нову тему" - скористайтеся)))
Характерник, в усіх розділах форуму є така собі кнопочка "створити нову тему" - скористайтеся)))
Навряд чи ті теми що мене цікавлять будут цікаві іншим людям. Зрештою, я не вмію нормально спілкуватися.
І просто так і за переконаннями) Патріот)
А Ви попробуйте, вдруг получицця?
інтіресно, шо на це сказав би дядя-псіхохолог? ))) і шо це вапше значить - не вмію правильно спілкуватися? чесно, я не розумію. якшо Вам хочеться спілкування - спілкуйтеся. ніхто ж нікому нічого не должен.
ПИСИ: і то таке, цікавих тем нема, а заводить не буду - бо не цікаво, адаптація не пройшла. Ви ж даже не пробували. поспешні виводи робите, однако!
Общага рулит, правда мож я старый тада другой дух в общаге вител.
Не дипломированный псилого я, но попробую обозначится с мыслями
На форуме всем рады. Только вот больных и убогих не любят в принципе вFезде. Оразования никакого либо (или) купленное, (имеюю ввиду зачеты за бабки и все такое).
Награждая себя титулами нет способности объяснить даже их смысл.
А в свзи с тем что больше выелиться нечем (в чем испытывается непреодолимое желание) хватемся за наиболее популярную и провакационную тему.
ЗЫ "писАть так же как и пИсять надо лишь только тогда когда уже не в моготу" (с)
От горе( А я якраз саме хворий та убогий( Погані ви. Піду я від вас(((
есть еще зеленый сад и червячки в нем