якшо вже втратив, то навсегда! 98%
Вы просматриваете тему Втрачені телефони в подразделе Новеньким Полтава форума, который находится в форуме Полтава; якшо вже втратив, то навсегда! 98%
якшо вже втратив, то навсегда! 98%
23q, а якби не дитини, то не віддав би?))
ну я ж сказала что 98 а не 100% Вот ты и попал в эти два! Не каждой совести такое под силу в наше тяжелое время !
а вообще, если по теме, то у меня знакомый, телефон которого украили, все-таки его нашел, через знакомых в органах- те подсуетились и по имею вычислили, в области нашли, у человека который недавно его купил на рынке..пришлось отдать
є така фраза: як прийшло, так і пішло. це стосовно усього знайденого. воно на користь не йде, як правило...
от я два місяці тому знайшла таксу тримісячну))) віддала))) бо люди ж вони ж такі... клянуть, негатив на тебе виливають. а нах воно треба?
Щодо телефонів-ми з подружкою знаходили першого вересня телефон в Києві на п'ятому поверсі, не роздуплились, як увімкнуть, щоб власнику звякнути, віддали туди, де квитки на роллердром продають. Сподіваюся, повернули власнику. Також губила нокію 5230 в районі старої автостанції, третього січня 11 року. Зник безвісти=)
Взагалі пропоную створити тему"бюро знахідок"-думаю, серед форумчан є безкористливі люди)
Я однажды нашел сименс допотопный - вставил свою симку, были номера в памяти телефона, позвонил товарищу хозяина, договорились, пришел, забрал....