Сообщение от
Коновалець
Примирившись або досягши нейтрального стану з більшісстю тих з ким мав тут конфлікти,я очевидно задумався про подальші перспективи свого перебування на форумі.Очевидно що просто так забути суперечності і спілкуватись без них доволі непросто.Лишився моральний осад і все таке інше.Крім того виявились старий іі нова нова недоброзичливці.
Скажу в цьому місці доречі ,що спочатку грубий стиль спілкування сестер свідчив мені про їх низість але поспілкувавшись з Алекс я переконався,що грубість і підлість речі однознанчо різні і не співставні .
До того ж очевидно що перепалки на форумі були лише згаяним часом і нервами.Були і у мене тут чимало помилок і недоречностей яким потрібен час щоб загладитись.
Виходячі з усього вище сказаного я вирішив зупинити(на значний строк часу з можливим поверненням або ж назавжди то вже як складеться ситуація тут і якими будуть мої подальші настрої) свою участь у житті форуму.
Тож народе прощавайте
Бажаю більшості успіхів і якщо наше нове побачення тут відбудеться хай це стане вже за зовсім інших умов і настроїв