Магазин спортивного харчування Strong Life
Дерево благодарностей37Благодарности
Закрытая тема
Страница 1 из 7 1 2 3 ... ПоследняяПоследняя
Показано с 1 по 10 из 69.
    Філософф

Усім па па

Примирившись або досягши нейтрального стану з більшісстю тих з ким мав тут конфлікти,я очевидно задумався про подальші перспективи свого перебування на форумі.Очевидно що просто так забути суперечності і спілкуватись без них доволі непросто.Лишився моральний осад і все таке інше.Крім того виявились старий іі нова нова недоброзичливці.
    Скажу в цьому місці доречі ,що спочатку грубий стиль спілкування сестер свідчив мені про їх низість але поспілкувавшись з Алекс я переконався,що грубість і підлість речі однознанчо різні і не співставні .
    До того ж очевидно що перепалки на форумі були лише згаяним часом і нервами.Були і у мене тут чимало помилок і недоречностей яким потрібен час щоб загладитись.
    Виходячі з усього вище сказаного я вирішив зупинити(на значний строк часу з можливим поверненням або ж назавжди то вже як складеться ситуація тут і якими будуть мої подальші настрої) свою участь у житті форуму.
    Тож народе прощавайте
    Бажаю більшості успіхів і якщо наше нове побачення тут відбудеться хай це стане вже за зовсім інших умов і настроїв

ТАК!

Re: Усім па па

є привід для святкування?

ЗІ а мене поганого чо не згадав?
    Завсідник

Думаю, что ты еще вернешься...
    Пророк

навзаєм.
    Sky
    Небо в твоїх очах ©

Он улєтєл, но обєщал вєрнуться
    Постійний відвідувач

Ну и страсти-то тут, ужас..
    Пророк

Жизнь, во всех ее многообразиях
    Пророк

страсті - мордасті
    Инвалид умственного труда

Ответ Сообщение от Коновалець Посмотреть сообщение
    Примирившись або досягши нейтрального стану з більшісстю тих з ким мав тут конфлікти,я очевидно задумався про подальші перспективи свого перебування на форумі.Очевидно що просто так забути суперечності і спілкуватись без них доволі непросто.Лишився моральний осад і все таке інше.Крім того виявились старий іі нова нова недоброзичливці.
    Скажу в цьому місці доречі ,що спочатку грубий стиль спілкування сестер свідчив мені про їх низість але поспілкувавшись з Алекс я переконався,що грубість і підлість речі однознанчо різні і не співставні .
    До того ж очевидно що перепалки на форумі були лише згаяним часом і нервами.Були і у мене тут чимало помилок і недоречностей яким потрібен час щоб загладитись.
    Виходячі з усього вище сказаного я вирішив зупинити(на значний строк часу з можливим поверненням або ж назавжди то вже як складеться ситуація тут і якими будуть мої подальші настрої) свою участь у житті форуму.
    Тож народе прощавайте
    Бажаю більшості успіхів і якщо наше нове побачення тут відбудеться хай це стане вже за зовсім інших умов і настроїв
    Налил 50 гр, килька с маслом уксусом и лучком, на гарнир пюре... Добрые лета!
    ТАК!

Ответ Сообщение от rust Посмотреть сообщение
    Налил 50 гр, килька с маслом уксусом и лучком, на гарнир пюре... Добрые лета!
    ну епта я так тока в канце фераля
    рано исче такое пагуное для аргонизма кушаит
Закрытая тема
Страница 1 из 7 1 2 3 ... ПоследняяПоследняя

Теги для этой темы