Вы просматриваете тему Усім па па в подразделе Новеньким Полтава форума, который находится в форуме Полтава; Сообщение от Meladon от ти мені скажи, тобі так спадобалось як я тобі надавав ляпасів
А ми ото ще й російською вмієм говорить? Шось мені здається що під цим ніком не одна людина заходить, бо напрямки думок в російському та українському варіантах відповідей дуже розбіються.
Офтоп:
Офтоп:
Отакої! Калавур!
Да вы просто гений дедукции! Сразу представился человек с таким задумчивым лицом, чешущий подбородок: "что то тут не таааак..."
Кстати, тов. Небо, а вот интересно, насколько у Вас хватит остроумия на ответы, до того как вы сползёте на оскорбления?..
Куди падать? Я вас трохи не розумію.
Чесно кажучи, від початку свого заочного спілкування з паном Коновальцем і до сьогоднішнього дня, моє ставлення до нього змінювалося. Від агресивного, на кшталт того, яке зараз до нього відчувають форумці, на самому початку, до певного розуміння десь в середині. Зараз же наведу цитату з моєї переписки з одним нашим спільним знайомим. Вибачаюся за нецензурщину, але це цитата.
А Коновальцю я б порадив вступити в якусь жостку консервативну організацію, яка бореться за владу. З нього вийде охуєнний провокатор=) (с)
Ноу коментс. Складно не погодитися.