Магазин спортивного харчування Strong Life
Дерево благодарностей37Благодарности
Закрытая тема
Страница 3 из 7
Показано с 21 по 30 из 69.
    Філософф

Re: Усім па па

Ответ Сообщение от Meladon Посмотреть сообщение
    от ти мені скажи, тобі так спадобалось як я тобі надавав ляпасів шо ти рішив заполучить маю хвотку шоп втіхаря поставивши на нічний столик іякулірувать?
    Какой ужас... А что по поводу этого говорит Ваш лечащий врач?

Ответ Сообщение от Meladon Посмотреть сообщение
    тебе нікада не спрашували чи звертався ти до фахівця
    Конечно обращался - вот недавно труба полетела, пришлось вызвать сантехника. Неплохой "фахивец" был.

Ответ Сообщение от Sky Посмотреть сообщение
    оновалець, ти знаєш, тобі Meladonа фотку важко буде заполучить, бо він частенько перевоплощається (пластіку робить)
    Но гормоны - то, надеюсь, не употребляет?

Sky
    Небо в твоїх очах ©

А ми ото ще й російською вмієм говорить? Шось мені здається що під цим ніком не одна людина заходить, бо напрямки думок в російському та українському варіантах відповідей дуже розбіються.
    Пасажир

Офтоп:
    Интетересно, почему эта тема в разделе "новеньким"?
    Чтобы вне новички читали ЭТО?...
    Sky
    Небо в твоїх очах ©

Офтоп:
    Ответ Сообщение от LAEN Посмотреть сообщение
    Интетересно, почему эта тема в разделе "новеньким"?
    Чтобы вне новички читали ЭТО?...
    Нада попросить пана fragovа перемістить тему
    Філософф

А ми ото ще й російською вмієм говорить?
    Отакої! Калавур!

Шось мені здається що під цим ніком не одна людина заходить, бо напрямки думок в російському та українському варіантах відповідей дуже розбіються
    Да вы просто гений дедукции! Сразу представился человек с таким задумчивым лицом, чешущий подбородок: "что то тут не таааак..."

Кстати, тов. Небо, а вот интересно, насколько у Вас хватит остроумия на ответы, до того как вы сползёте на оскорбления?..
    Sky
    Небо в твоїх очах ©

Ответ Сообщение от Коновалець Посмотреть сообщение
    Отакої! Калавур!

Да вы просто гений дедукции! Сразу представился человек с таким задумчивым лицом, чешущий подбородок: "что то тут не таааак..."

Кстати, тов. Небо, а вот интересно, насколько у Вас хватит остроумия на ответы, до того как вы сползёте на оскорбления?..
    ви мене вибачте, товаришу моторний, але я людей не звик ображать, якщо вони мене не ображають
    Філософф

ви мене вибачте, товаришу моторний, але я людей не звик ображать, якщо вони мене не ображають
    А если они, всё - таки, оскорбляют? Не будет ли это падением на их низкий уровень?
    Sky
    Небо в твоїх очах ©

Куди падать? Я вас трохи не розумію.
    Філософф

Я вас трохи не розумію.
    Тогда прекратим беседу, ибо всем известно, что без понимания лучше дискуссии (да и общение) не начинать))
    Філософф

Чесно кажучи, від початку свого заочного спілкування з паном Коновальцем і до сьогоднішнього дня, моє ставлення до нього змінювалося. Від агресивного, на кшталт того, яке зараз до нього відчувають форумці, на самому початку, до певного розуміння десь в середині. Зараз же наведу цитату з моєї переписки з одним нашим спільним знайомим. Вибачаюся за нецензурщину, але це цитата.
    А Коновальцю я б порадив вступити в якусь жостку консервативну організацію, яка бореться за владу. З нього вийде охуєнний провокатор=) (с)
    Ноу коментс. Складно не погодитися.
Закрытая тема
Страница 3 из 7

Теги для этой темы