опа-па! искрометный юмар от коновальце!
жги исче аффтор! на бис!!!!!
браво!
давай исче!!!!!
Вы просматриваете тему Есть предложение! в подразделе Новеньким Полтава форума, который находится в форуме Полтава; опа-па! искрометный юмар от коновальце! жги исче аффтор! на бис!!!!! браво! давай исче!!!!!
опа-па! искрометный юмар от коновальце!
жги исче аффтор! на бис!!!!!
браво!
давай исче!!!!!
Коновалець, слухай в мене теж є пропозиція, може ти тихо-мирно підеш з форуму?
чесно, може туплю, але архів з якимось нечитабельним розширенням mdi, відкривається блокнотом і видає набір символів...
У мене питання до Меладона... Одразу ж вибачаюсь якщо що не так але хочеться трохи прояснити ситуацію. Пане Меладон:
Чому ви такий агресивний? Чому ви спілкуєтесь такою мовою? Ви вигадали власний варіант суржика щоб продемонструвати неповагу до інших? Чи таким чином ви хочете виділити свою індивідуальність? На вашій аві мавпа - ви певним чином асоціюєте себе з нею?
2Коновалець
агресивный не я а мир вокруг
я можу спілкуватись 5ю мовами на ваш вибір то не є проблемою аби людина була достатньо з мозком щоб розуміти і без вавок....
неповагу до тебе я демонструю давно
і судячи з твоєї по видінки ти хочеш по пиці в нормальному ва ріанті а не як девочкє
моя індивідуальність абсолютно нормальна і не має віднощення до твого збоченого сприйняття світу
на моїй аватарі є то що чітко показує від чого походять люди і чим більше спілкуюсь тим більше переконуюсь
а на вашій аватарі нема нічого, що чітко вкахує не те чим ви є! прівєт!
от шо интерестно а мине он не разришает никого из форума выгонять
етот индивидум может стать исключением? дадут зеленый свет на все кроме мата?
а то етот чудак с буквой М кагбе памоему нинравитцца васче всем
АлекS, Olio, абсолютно нормально відкрився - от в чому, не скажу (не запам’ятала), але відкрився...все написано, як каже Коновалець. Без будь-яких взагалі питань.
мда. Мої думки про людей мають здатність змінюватися, як виявляється. Почитав і схопився за голову. Павло, покинь це.