Магазин спортивного харчування Strong Life
Дерево благодарностей269Благодарности

Результаты опроса: Тож яка мета?

Голосовавшие
372. Вы ещё не голосовали в этом опросе
  • Щось потрібно було скачати на форумі

25 6.72%
  • Мені тут просто сподобалося

167 44.89%
  • Вже не пам'ятаю

32 8.60%
  • Допис/тема визвали обурення, тому захотілося відповісти

43 11.56%
  • Ваш варіант, його, будь ласка, напишіть в цій темі

135 36.29%
Опрос с выбором нескольких вариантов ответа.
Закрытая тема
Страница 1 из 57 1 2 3 11 51 ... ПоследняяПоследняя
Показано с 1 по 10 из 569.
    part of me
    Question

Мета реєстрації на форумі

Пропоную в цій темі написати, якою була Ваша мета, коли Ви реєструвалися на Полтава форумі. Будь-які роздуми з цього приводу також не будуть офтопом.

---

Предлагаю в этой теме написать, какой была Ваша цель, когда Вы регистрировались на Полтава форуме. Любые размышления по этому поводу также не будут офтоп.

ри?
    Cool

re: Мета реєстрації на форумі

Ммммм....

Тю йолкі, так жостко задумалася, ну чого ж мене принесло на цей форум і взагалі як я сюдой потрапила?!
    Прийшла, бо Сонечко поганого не порадить. Але визначальним фактором стало те, що я майже перестала розмовляти українською у житті, а тут...люди, які спілкуються рідною мовою, ще й не гонять цих людей, наче вони каліки якісь чи недорозвинені. Таке щастя привалило!!
    А чого реєструвалася - бо того шо! Зацікавила котрась тема, і я схотіла відписатися - а воно мені мабуть і написало "Давай реєструйся!" Ну і от. Я тутво і сидю під ніком Laithemmer

П.С. Ну от, і шо я маю відповісти у голосувалці? Про сподобалось чи про тему? Це просто страшенно складне рішення.
    Пророк

Потрапив на форум випадково: шукав щось про полтаву (чи магазин inrock, чи Фонтарь, щось досить ексклюзивне), і побачив тут купу інформації, свіжої і цікавої для мене, полтавця, який живе в києві. також натрапив на дискусію з приводу, здається, НАТО, де RAMM'у протистояв не пам'ятаю хто, і мені захотілось вставити свої 5 копійок - довелось зареєструватися. потім побачив, що тут є десь принаймні з десяток людей, які мені цікаві. це багато. і от я тут. не шкодую.
    Инвалид умственного труда

Я живу в другом городе... вот и искал полтавский форум
    Пророк

Ответ Сообщение от rust Посмотреть сообщение
    Я живу в другом городе... вот и искал полтавский форум
    аналогично
    Гуру

я из другого города, в Полтаве недавно. искала изначально единомышленников, и что-то зацепилась надолго!
    2.0

а мені ссилку підкинув друг (hallo Mr.Dusha!!!) і чогось тут зачепилася. іноді сама задаю питання - чого оце я тут...не можу догнати. Але хороших людей, з якими потім бачилися в реалі, я знайшла. На тім форуму спасибі. Окрім цього форуму буває ще на кількох, суто по інтересам. А тут цікаво бачити інфу про те, що в нас відбувається, ну типу муніципальний портал (Адмін, а чого вам мер бабла не дасть!? така реклама офігітєльна, чес слово!) такво от..
    Пророк

Мене сюди направила сестра.
    Питаєш у неї: "Де ти зависаєш цілодобово?", а воно знехотя так каже: " Та..Є там форум один...Як хоч-подивись...". Могла б і раніше сказати!
    Odo
    -

Давно було, вже не пригадаю, але швидше за все з цікавости зайшов уперше, як там що там у Полтаві діється?
    Гуру

А на нашому сайті fragov зареєструвався, та ссилочку підкинув. Цікавість взяла своє.
Закрытая тема
Страница 1 из 57 1 2 3 11 51 ... ПоследняяПоследняя