метою моєї регістранії було те, що нещодавно я створила сайт, де виклала роботи курсові і дипломні, конспекти лекцій тощо. Хотіла поділитися з народом. Адреса мого сайту lisenokqn.ucoz.net.Ласкаво просимо!![]()
Вы просматриваете тему Мета реєстрації на форумі в подразделе Новеньким Полтава форума, который находится в форуме Полтава; метою моєї регістранії було те, що нещодавно я створила сайт, де виклала роботи курсові і
метою моєї регістранії було те, що нещодавно я створила сайт, де виклала роботи курсові і дипломні, конспекти лекцій тощо. Хотіла поділитися з народом. Адреса мого сайту lisenokqn.ucoz.net.Ласкаво просимо!![]()
Я регестрировался на форуме с одной целью,найти сослуживца,зовут его
Максименко Сергей,живет то ли в Судиивке,то ли в Супруновке,но хата есть там и там,мать его живет в Полтаве,служили мы в г.Первомайск
в/ч 89551 РВСН,если кто,что о нем знает,сообщите пожалуйста,мой телефон:+380678920291(перезвоню).
На форумі було питання про те, як дістатись до лікаря. Захотілось допомогти.
Хорші цікаві люди на цьому форумі, є про що поспілкуватися і чому навчитися, я дуже задоволений.
вроде так ниче форум + я сам с полтавской области![]()
Искал Полтавские форумы в интернете...в данном форуме заинтересовал раздел взаимоотношений ОВД и населения.
Хочу найти подружку которая тоже беременна, для общения, обсуждения разных вопросов, совместных прогулок.
Больше зашла из интереса... Женское любопытство видимо — великая сила
Irina, вітаємо вас на форумі, нехай ваш інтерес виправдається.![]()