Вы просматриваете тему Мета реєстрації на форумі в подразделе Новеньким Полтава форума, который находится в форуме Полтава; Сообщение от Karen А зачем нам мотобол ? Karen , раніше Полтавщина була мотобольною! Ех,
Бог предвічний, нааарооодииивсяяя......
Вредный Фред, шо?
Та нічо, співалося просто
зарееструвався а доступу для написання не має, що робити?
мета реестрації - потрібна допомога полтавчан
mamont, може, ви намагались додати допис в закритій темі? Спробуйте тут спитатися, або в офтопік.
Намагався і не одноразово додати допис ось у цю тему, мабуть не проходить із-за того що добавляю картинки і як новенького без перевірки модераторами не пускає, а в модераторів як завжди часа обмаль
ось в цю тему http://www.poltavaforum.com/avto-mot...poltavy-8.html , суть в тому що мені потрібна допомоха в інформації по жетонах автомийок самообслуговуванна Полтави
Зареєструвався щоб поспілкуватися з однодумцями і побачити чи буде мені корисно проводити час на цьому форумі.
Цель регистрации - поиск информации и отзывов. Недавно побывал в Харькове, где нас друзья отвели в квест Изоляция. Нам понравилось. Теперь хочу найти что-то подобное в нашем городе. Подскажите в каком разделе могу найти данную информацию? Или это нужно отдельную тему создать?