да! всє сукі! всєх давіть, тараканов!!! тапком!
А вобше, добро пожаловать :)
Вы просматриваете тему Мета реєстрації на форумі в подразделе Новеньким Полтава форума, который находится в форуме Полтава; да! всє сукі! всєх давіть, тараканов!!! тапком! А вобше, добро пожаловать :)
да! всє сукі! всєх давіть, тараканов!!! тапком!
А вобше, добро пожаловать :)
Розповісти правду про Антарес. Бо дуже мене розізлили прямо таки "Оди во славу" Хлопці то працюють, але керівники,(........) Як так по свинячому можна відноситсь до людей. Вже біля дзеркала мабуть приміряє мундир "Волонтера". А те що людям останній раз платив зарплату за ЖОВТЕНЬ- це як? То хто ж тоді Волонтер? Чи головне вчасно змінити маску, вона й прикриє "гнильцу" изнутри. От і вирішив почати з Форуму здирати цю маскіровку.
Edvard, а у нас тут такі оди Антаресу писали ))) Як сказала моя бабуся про ті творєнія "всраться, закопаться" )))
Моя цель регистрации на форуме,найти одну девушку.Которую я люблю.
В країні війна, хочу більше спілкуватись з регіонами та чути інформацію про стан речей з перших вуст.
Форум начал читать с возникновения темы "Что нам надо знать о майдане". Зарегистрировался, чтобы поделиться своим мнением по некоторым вопросам - задать, быть может, свои.
тратата, вітаємо гостей із Москви.
Очень любопытно послушать какие услуги сейчас популярны, какие салоны красоты посещают девушки, ну и поделиться своими впечатлениями.