Тю, а шо такого в вопросе о груди?! Когда видно, то смотришь, а когда пишут, то можно и спросить :)
Ты думаешь "курки"? )))) Можливо і пєтушки )))
erazer, я поржал )))
Так это ж может и мужик ))) вот его и "завел" вопрос о сиськах ))))
Вы просматриваете тему Мета реєстрації на форумі в подразделе Новеньким Полтава форума, который находится в форуме Полтава; Сообщение от Нюся гостеприимный форум.надеюсь город не такой Тю, а шо такого в вопросе о
Тю, а шо такого в вопросе о груди?! Когда видно, то смотришь, а когда пишут, то можно и спросить :)
Ты думаешь "курки"? )))) Можливо і пєтушки )))
erazer, я поржал )))
Так это ж может и мужик ))) вот его и "завел" вопрос о сиськах ))))
Не пам'ятаю чого я сунувся сюди кілька років тому, але тепер буду сюди ходити саме заради цієї теми
Тут некисло! Імунна система форуму за кілька років дуже зміцніла"Антітіла" з кацапобактеріями розбираються миттєво.
Питання про розмір грудей увійде у посібники ФСБ, ЦРУ, Массаду .... про розколювання ворожих шпигунів (а СБУ зазвичай профукає)!
Вопрос по разрешительной системе
Вітаю!
Займаюсь творчістю (з натяжкою)). Мета - розповісти про себе та СЕО оптимізація за тегами "WeAreTheSun" і "Полтава" )
На мою думку - якщо, одній людині сподобається - мета досягнута.
п.с. Щоправда, створеного мною повідомлення немає(
п.с.с. Чує моє сердце - зараз проросійським шпигуном назвуть.
Я б із задоволенням, але тема нібито на модерації. І тут повідомлення все хвилин 15 як обробляються. Можливо трабли з мого боку(
Та й репостити сюди, напевно, не дуже порядно буде)
СЕО - то СЕО, але ж, треба й совість мати)))
Тему створив у розділі Інтереси/Музика/Полтавські групи/ WeAreTheSun
Нік у вас цікавий ) Любите молоко?![]()
Довга історія) Хоча..... насамперед, ще здавна, це був мій ігровий нік. Так як граю я постійно лікарськими классами - то обрав нік Молоко - так як це корисно для здоровья)) А на офіційному ігровому сервері даний нік був зайнятий. Ось і проексперементував з дубляжем літер "о". Спочатку був цим не дуже задоволений, а потім здалося це креативом))))
Ото, якось так...)
Якщо, всеж, цікаво - на моій сторінці "Мій сайт-візитка". Але музіка "специфічна". Тут я бачив гарні відгуки лише про рок гурти, а також ті, що грають живу музику)