Вы просматриваете тему Мета реєстрації на форумі в подразделе Новеньким Полтава форума, который находится в форуме Полтава; Сообщение от джованни а я шукала форум на тему... не скажу яку... ваш був єдиний
А я заррегистрировался чтобы разместить объявление в разделе бесплатных объявлений о поездке на Новый Год, но весь мой аккаунт удалили - почему? Странно.
Все, понял - не в том разделе тему разместил... Так чегож удалять тему с профилем целиком? хм. Обычно можно проще - тема имеет свойство перемещаться :)
trionon, розділ "Безкоштовні оголошення" працює в режимі "read-only".
а что необходимо что бы туда попасть, в этот "только для чтения", необходимо оплатить рекламу? Ну так без проблем бы - только ж тогда нужно переименовать раздел на просто "объявления", Но я не могу понять: зачем нужен раздел бесплатной рекламы - если туда нельзя подать рекламное объявоение???? Надо его обозвать "объявления из прошлого" ? :)
trionon, якщо ви щось не розумієте, це ще не означає, що в цьому немає сенсу.
Розділ певний час працював і будь-хто міг розмістити в цьому розділі своє оголошення. Але, на жаль, в цьому розділі постійно розміщувалася купа СПАМа, повідомлення дублювалися і автори намагалися постійно "апнути" свої теми. І "апали" вони не одну-дві, а відразу по 10 і біля того тем. А адміністратор і модератори намагаються переглянути кожну нову тему і кожний новий допис, щоб прибрати СПАМ та інші порушення, щоб теми і дописи відповідали розділам. Кожну "апнуту" тему теж треба переглядати. Навантаження зросло в рази, а особливого ефекту від цього розділу я не побачив. Також теми з розділу постійно попадали в "Останні дописи" на головній і на спеціальній сторінці, і людина, яка оголошеннями не цікавиться, могла пропустити якусь цікаву їй тему в купі тем-оголошень. Крім того, я думаю, що оголошення варто робити не у вигляді форуму, а трохи по-іншому. Саме тому я захотів закрити розділ, але в ньому вже існують теми, обговорення, тому сенсу його видаляти я не бачу.
Багато-хто думає, що я шукаю з цього якийсь прибуток. Це не так, просто я вважаю, що цей розділ не вартий того часу, який мені приходилося на нього витрачати.
fragov, а може зробити своєрідний "архів" і скинути туди увесь розділ?
параглайдинг
Разместить объявление
треба написати оголошення