Магазин спортивного харчування Strong Life
Дерево благодарностей36Благодарности
+ Ответить в теме
Страница 1 из 8 1 2 3 ... ПоследняяПоследняя
Показано с 1 по 10 из 79.
    artur-7-7-7-
    Гість
    Redcross

про мене

Привіт усім! Мене завати Артур і мені 18 рочків! живу в місті первомайську, миколаївської області
    Я вирішив зареєструватися на вашому форумі, так як хочу отримати допомогу......яку саме:
    я хочу вступити до одного з вузів вашого прерасного міста, і хочу дізнатися які в мене є на це шанси!
    Якщо бути точніше, то я хочу вступити до Стомат академії, на спеціальність лікувальна справа!Мені це дуже потрібно, так як я та моя кохана вирішили поїхати вчитися в одне місто, і не знаю як але з великого переліку міст, я обрав саме ваше, і вона погодилась поїхати зі мною....я не зможу, якщо вона поїде без мене......допоможіть мені будь ласка!

ри?

Re: про мене

Добрий ранок (у мене ранок!).
    Як гарно! Яка лубов !!!! :)
    А вступити у вас шанси є, якщо: а) є бабло на взятку; б) у вас дуууууже гарна підготовка з біології; в) у вас суперкрутий татко. Якшо шось з цього є - харашо. Спробуйте)))) Якщо є все вище перелічене - вважайте, шо вступили!
    І ще питання: як тільки вступиш до академії, так зразу і покинеш наш форум ?))))) Бо ми ж по суті допомогти нічим не можемо - всьо у твоїх руках.
    artur-7-7-7-
    Гість
    Redcross

Ответ Сообщение от laithemmer Посмотреть сообщение
    Добрий ранок (у мене ранок!).

І ще питання: як тільки вступиш до академії, так зразу і покинеш наш форум ?))))) Бо ми ж по суті допомогти нічим не можемо - всьо у твоїх руках.
    Якщо навідь я і вступлю до цієї академі, то ваш форум вже не покину 100%!В місті якому я живу також є форум, але я там не реєструвався!Це мій найперший форум в якому я зареєструвався!А якщо буду вже жити у вашому місті, то і не дарма буду сидіти в форумі!
    Я вчора дивився фото вашого міста, чесно скажу що я очікував побачити дещо не таке яскраве та гарне, я очікував побачити сіреньке таке містечко, з напів порожніми вуличками.....те що я побачив мене вражає, і дуже сподобалось!!!!!
    Щодо академії.......то не знає ніхто скільки саме потрібно лаве, щоб вступити, хочаб на контракт???і кому там треба краще платити?
    ри?

Ответ Сообщение от artur-7-7-7- Посмотреть сообщение
    Якщо навідь я і вступлю до цієї академі, то ваш форум вже не покину 100%!В місті якому я живу також є форум, але я там не реєструвався!Це мій найперший форум в якому я зареєструвався!А якщо буду вже жити у вашому місті, то і не дарма буду сидіти в форумі!
    Раді чути ))))

Я вчора дивився фото вашого міста, чесно скажу що я очікував побачити дещо не таке яскраве та гарне, я очікував побачити сіреньке таке містечко, з напів порожніми вуличками.....те що я побачив мене вражає, і дуже сподобалось!!!!!
    Сіреньке - це Харків...хоча то не містечко а місто....а у нас просто зелено

Щодо академії.......то не знає ніхто скільки саме потрібно лаве, щоб вступити, хочаб на контракт???і кому там треба краще платити?
    Мммм...на контракт у минулому році було 12 тисяч. Здається ж таки на контракт.
    Инвалид умственного труда

Привіт усім! Мене завати Артур і мені 18 рочків! живу в місті первомайську, миколаївської області
    Я вирішив зареєструватися на вашому форумі, так як хочу отримати допомогу......яку саме:
    я хочу вступити до одного з вузів вашого прерасного міста, і хочу дізнатися які в мене є на це шанси!
    Якщо бути точніше, то я хочу вступити до Стомат академії, на спеціальність лікувальна справа!Мені це дуже потрібно, так як я та моя кохана вирішили поїхати вчитися в одне місто, і не знаю як але з великого переліку міст, я обрав саме ваше, і вона погодилась поїхати зі мною....я не зможу, якщо вона поїде без мене......допоможіть мені будь ласка!
    Хочешь учится учись для себя а не для корочки....
    .

Странные Вы люди... 12к взятки, 6 лет учиться на стационаре(особо не подработаешь), экзамены сдавать - бабло вытягивают как могут, самый конченыый на эту тему ВУЗ города. После окончания еще одна доильня - интернатура, поверьте, баблик с Вас вытянут. После интернатуры где-то нужно работать, взятка в 2-3к долларов.
    И что дальше? Потрачено 7 лет, куча денег. Зарплаты врачей знаете? Вызывают грусть и сожаление. Деньги зарабатывают только те, кто оперируют, но если Ваш папа не мер города или не зав. обл. администрации, то шансов попасть на операции в первые 5-10 лет работы минимальны.

Все мои знакомые врачи еще на последнем курсе говорили - "Какого меня в мед. занесло?" Вот и думайте.

Я знаю, у меня все родственники по линии мамы врачи с прадедом включительно как минимум с высшей категорией, у жены тоже...

Может быть ситуация начнет меняться к лучшему, но я лично в этом не уверен.
    Пророк

Ответ Сообщение от Gonosuke Посмотреть сообщение
    Странные Вы люди... 12к взятки, 6 лет учиться на стационаре(особо не подработаешь), экзамены сдавать - бабло вытягивают как могут, самый конченыый на эту тему ВУЗ города. После окончания еще одна доильня - интернатура, поверьте, баблик с Вас вытянут. После интернатуры где-то нужно работать, взятка в 2-3к долларов.
    И что дальше? Потрачено 7 лет, куча денег. Зарплаты врачей знаете? Вызывают грусть и сожаление. Деньги зарабатывают только те, кто оперируют, но если Ваш папа не мер города или не зав. обл. администрации, то шансов попасть на операции в первые 5-10 лет работы минимальны.

Все мои знакомые врачи еще на последнем курсе говорили - "Какого меня в мед. занесло?" Вот и думайте.

Я знаю, у меня все родственники по линии мамы врачи с прадедом включительно как минимум с высшей категорией, у жены тоже...

страшновато лечится будет у тех кто сейчас заканчивают этот ВУЗ...
    да и правда, перспектив у обычного врача в Украине почти и нет...
    artur-7-7-7-
    Гість

Люди, я не хочу быть стоматтологом, я хочу поступать на лечебника, там по моему платить нужно меньше, но я не знаю туда вобще реально можно поступить на контракт?хрен с тем, что там нужно будет платить за сессии и прочее.....за интернатуру я знаю что платить нужно........
    а за поступление на котракт нужно 12 штук взятки отвалить что-ли? я слышал 6$ нужно чтоб поступить..........
    у меня знаком учится водесском медине, на стоматолога, так он тоже 6 заплатил, и учится на бюджете......не знаю.......что делать даже......кому верить, кого слушать
    Инвалид умственного труда

Ответ Сообщение от Gonosuke Посмотреть сообщение

А потом вы нас будете лечить....
    artur-7-7-7-
    Гість

Ответ Сообщение от V00D00People Посмотреть сообщение
    artur-7-7-7-, поменяй аватарку, это ж ппц какой-то Оо
    Это называется "жесть так как она есть"

люди, ну че никто ниче подскажет на счет академии?У вас нет знакомых, которые там учатся, спросите у них, или дайте мне мэил их, пожалуйста......
+ Ответить в теме
Страница 1 из 8 1 2 3 ... ПоследняяПоследняя