Магазин спортивного харчування Strong Life
Дерево благодарностей36Благодарности
+ Ответить в теме
Страница 8 из 8
Показано с 71 по 79 из 79.
    Філософф

Re: Всем кто недавно зарегистрировался

aneisha, знання можна отримати (якщо цього хотіти) у всіх вузах міста Полтави 3-4 рівня акредитації.
    Маг не уточнила, що саме її цікавить. З тону коментарю мені здалося, що їй хочеться почути на скільки легше вступити у пед в порівнянні з іншими вузами, яка вірогідність халявного вступу і т. д. А починати треба з того, що, наприклад: "У мене по укр. мові 190 балів і по математиці 190 (ну це чисто гіпотетично)". Звідси ставимо питання: яка вірогідність того, що я вступлю/не вступлю у пед з такими балами. І от звідси вже можна починати розмову.

Новачок

Ответ Сообщение от Олесь Посмотреть сообщение
    aneisha, знання можна отримати (якщо цього хотіти) у всіх вузах міста Полтави 3-4 рівня акредитації.
    Маг не уточнила, що саме її цікавить. З тону коментарю мені здалося, що їй хочеться почути на скільки легше вступити у пед в порівнянні з іншими вузами, яка вірогідність халявного вступу і т. д. А починати треба з того, що, наприклад: "У мене по укр. мові 190 балів і по математиці 190 (ну це чисто гіпотетично)". Звідси ставимо питання: яка вірогідність того, що я вступлю/не вступлю у пед з такими балами. І от звідси вже можна починати розмову.
    сори. виновата. мне действительно интересно, на сколько легче вступить в пед по сравнению с другими ВУЗами.
    я буду сдавать историю Украины и Укр язык/литру. в школе у меня по этим предметам идет нормально. даже почти хорошо) но как сдам ЗНО - не знаю, естественно)но надеюсь что готовлюсь не зря .. хотя когда я посмотрела пробное тестирование, то просто ужахнулась от таких вопросов.. просто получается такое : я прочитала целый раздел Истории Украины за 7 класс ( это ж я купила учебник за 7 класс, потому что , если кто не знает, вопросы по Истории Украины с 7 класса начинаются) и после прочтения сразу открываю вопросы по этой теме.. и понимаю, что 50% информации я просто НЕ ЗНАЮ.. я начинаю опять читать учебник и опять , опять.. и все тоже самое.. это меня пугает.. боюсь что Историю просто завалю.. или сдам не на 180 баллов... хоть бы 130 набрать... 124 - проходной уровень..
    так вот мне интересно, много ли людей идет в пед.. какой там конкурс. для уточнения сообщу, что буду сдавать документы на 3 специальности (или факультеты, простите , не очень хорошо еще разбираюсь))) это культурология, правоведение и социология .
    змія болотяна ОЧКОва

Маг, для справки, в педіку єсть факультети, де оте, шо ти вказала, є спеціалізацією. от, наприклад, право - спеціалізація на історичному факу. інші дві, таке як на пед.факу, але точно сказати тобі не можу. поясню сітуйовіну на прикладі історичного. якшо в тебе все буде добре, ти за п’ять років отримаєш диплом вчителя історії і правознавства. основна дисципліна - історія. бакалаврат студікі отримають виключно за цією спеціальністю. а в дипломі спеціаліста буде вже і право.
    щодо вступних, то у минулому році найбільший конкурс був на історичний та філологічний факультети. по спеціальностім точно не скажу. оплата за навчання на цих факах також найвища. але точно про вартість навчання, про приблизний прохідний і те пе тобі скажуть у самому Пєдіку. краще подзвони туди, хоча приймальна комісія, мабуть іще не працює.
    Новачок

Ответ Сообщение от aneisha Посмотреть сообщение
    Маг, для справки, в педіку єсть факультети, де оте, шо ти вказала, є спеціалізацією. от, наприклад, право - спеціалізація на історичному факу. інші дві, таке як на пед.факу, але точно сказати тобі не можу. поясню сітуйовіну на прикладі історичного. якшо в тебе все буде добре, ти за п’ять років отримаєш диплом вчителя історії і правознавства. основна дисципліна - історія. бакалаврат студікі отримають виключно за цією спеціальністю. а в дипломі спеціаліста буде вже і право.
    щодо вступних, то у минулому році найбільший конкурс був на історичний та філологічний факультети. по спеціальностім точно не скажу. оплата за навчання на цих факах також найвища. але точно про вартість навчання, про приблизний прохідний і те пе тобі скажуть у самому Пєдіку. краще подзвони туди, хоча приймальна комісія, мабуть іще не працює.
    спасибо за информацию !
    Здібна учениця

Ответ Сообщение от aneisha Посмотреть сообщение
    Маг, того шо і багато інших людей, які навчаються у інших вузах за іншими спеціальностями не займають посади у відповідності до дилому. та і професія вчительська нині не в ціні
    я б так критично не сказала)))
    1. 90% моєї групи так чи інакше працюють за спеціальністю
    2. вчительська професія мо' і не в ціні, але влаштуватися на цю посаду в школу ой як нелегко!
    Новачок

Прикольний у Вас форум, особливо мене зацікавили ігри. Але дуже злить, коли ставиш новий рекорд, а у відповідь:
    "Результат был получен из другой игры. Ваш результат не засчитан."
    Хоча перед початком гри заходжу як має бути, реєструюсь...
    Чому так??? Це проблема мого компа (в чому я сумніваюсь), чи може є якісь обмеження, чи інша причина?
    part of me

Ответ Сообщение от Romario Посмотреть сообщение
    Прикольний у Вас форум, особливо мене зацікавили ігри. Але дуже злить, коли ставиш новий рекорд, а у відповідь:
    "Результат был получен из другой игры. Ваш результат не засчитан."
    Хоча перед початком гри заходжу як має бути, реєструюсь...
    Чому так??? Це проблема мого компа (в чому я сумніваюсь), чи може є якісь обмеження, чи інша причина?
    1. Поки граєш, краще не відкривати інші сторінки форуму, особливо ігри.
    2. Обов’язково, коли вводиш псевдо і пароль треба поставити галку «Запам’ятати».

А так інколи проблеми можуть виникати, що поробиш.
    Новачок

Ответ Сообщение от fragov Посмотреть сообщение
    1. Поки граєш, краще не відкривати інші сторінки форуму, особливо ігри.
    2. Обов’язково, коли вводиш псевдо і пароль треба поставити галку «Запам’ятати».

А так інколи проблеми можуть виникати, що поробиш.

Все так і роблю. Нікуди більше не переходжу. Набираю гарні очки, ставлю рекорд - а воно те ж саме
    part of me

Ответ Сообщение от Romario Посмотреть сообщение
    Все так і роблю. Нікуди більше не переходжу. Набираю гарні очки, ставлю рекорд - а воно те ж саме
    А browser який?
+ Ответить в теме
Страница 8 из 8