Мы то это, с вами понимаем .А вот ОНИ не понимают!!!если ты заплатил за поступление, не означает, что все....ты галимый специалист!!!!!!главное не то, что ты платишь при поступлении, главное как ты будешь потом учится!
Вы просматриваете тему Всем кто недавно зарегистрировался в подразделе Новеньким Полтава форума, который находится в форуме Полтава; если ты заплатил за поступление, не означает, что все....ты галимый специалист!!!!!!главное не то, что ты
Мы то это, с вами понимаем .А вот ОНИ не понимают!!!если ты заплатил за поступление, не означает, что все....ты галимый специалист!!!!!!главное не то, что ты платишь при поступлении, главное как ты будешь потом учится!
а ОНИ приходят из космоса!!!
Ты конечно извини, но хватит нести тут бред!!!!
Ты толи не понимаешь, толи никуда из дому не выходишь, дальше интернета!
Тебе люди дают дельные советы, я бы к ним прислушался!!! Еще раз внимательно прочти последний пост aneisha и хорошо подумай, над каждым написанным словом, поверь, это действительно важно!!!
В твоей серьезности к подходу в обучении никто пока не сомневается.
Ну а все кто не хочет идти к врачам, пусть идут к бабкам-шептухам, или куда там еще нужно ходить... Потому как дерьмо лить на врачей каждый гаразд, а попытаться влезть в их шкуру и представить как оно мало кто может.
2 Артур
Ти все так кльово намалював... тільки от ми дійсно буваємо ше десь (огого де) крім інета. заплатиш і будеш вчитися? Бугага. Це юнацький максималізм. рожеві окуляри стають чорними дуже швидко. багато хто дає гроші перед вступом до вузу і каже, шо юуде вчитись. чесно-пречесно. Ледь не головою об стіну.
А коли за кожен іспит треба платити, за залік платити. щоб залишитись у вузі треба платити ітд. ти знаєш шо тоді починається?
- А нафіга я буду ночами сидіть і розбиратися в м"язах, кишках, костях (це у випадку з мєдіком, цифрами - в економічному, датами і буквами - у пєдіку, колонами і стяжками - і тєхнарі) якшо я все одно дам гроші, і слухать мене не будуть. така логіка прослідковується чи не увсіх, хто платить за навчання. В прямому розумінні слова - платить.
ті ж хто вступають своїми силами - сам розумієш зубрять, але багато хто тільки б не вилетіти в армію. бо хтось платить і хоче це робити замість тебе.
якщо це не про тебе, буду приємно розчарована:)
З.І.: запитую ше раз. Платитимуть то батьки. Не жалко? заради чого?
от жеж... :)
а я не повчаю. я запитую.
якщо було розцінено як повчання, соррі.
Вибачте я не хотів нікого образити . У мене батько лікар і я знаю що це таке , це дуже важка робота. І той хто працює лікарем викликає в мене повагу. Але коли випускається таке чудо ГіппократаНу а все кто не хочет идти к врачам, пусть идут к бабкам-шептухам, или куда там еще нужно ходить... Потому как дерьмо лить на врачей каждый гаразд, а попытаться влезть в их шкуру и представить как оно мало кто может.то вибачте мене я краще піду " куда там еще лучше ходить ..." Хотя перед цим я все таки пошукаю лікаря що" поступив своїми силами і зубрив щоб не вилетіти в армію".Це така моя думка .- А нафіга я буду ночами сидіть і розбиратися в м"язах, кишках, костях (це у випадку з мєдіком) якшо я все одно дам гроші,
....нипонил....