Магазин спортивного харчування Strong Life
Дерево благодарностей155Благодарности
+ Ответить в теме
Страница 7 из 26
Показано с 61 по 70 из 258.
    Пророк

re: 8 Березня

И по экологиии - пролиски внесены в Червону Книгу України.

ри?

:( а мені пролісків жаль - вони такі махонькі, беззахисні... Краще ну шось інше, ну тюльпанчиків, воно якось не так жалко, бо ж вони вирощені спеціально, а проліски - дикорослі...здається.
    2.0

я цього року дома хочу посіяти сон траву...вона тож рання, і тож в червоній книзі. але не можу найти ніде фіолетової... мають надіслати білу... теж, до речі, навесні продають букетики... тіки все одно жалко.
    Пророк

Ответ Сообщение от nickeler Посмотреть сообщение
    а ваще, чим не унікальний і полєзний подарок - трусєля ліфчики! пацани, якщо ви з дамой в достатньо довєрітельних стосунках, рекомендую. куча ж вигод
    на самом деле не все так просто. выгоды канешна неоспоримы, ну дык еще ж нужно угадать параметры "размер" и "шоб удобно було". это барышням канешна легче хлопцам исподнее дарыть - купыть семейни шаровары и нармалды, главне шоб по матушке земле не особо волочились
    Постійний відвідувач

знайомим дівчатам привітання в усній формі, кумі в усной формі плюс якась фінтіклюшка, жене велика фінтіклюшка + цвети + ночь, тёще в усной формі, бо вона далеко, мамці приємну фінтіклюшку, сотруднікам (дєвушкам) линейки, шоб мірять той х*й який вони подарували на 23 лютого.
    Плюк .№ 215 в Тентуре.

Ответ Сообщение от черешня Посмотреть сообщение
    Пролісок.
    сдавайсь!!!

Пришелец-прораб, нужно было не показывать!! пусть бы сами прочувствовали на своей шкуре..
    2.0

сотруднікам (дєвушкам) линейки, шоб мірять той х*й який вони подарували на 23 лютого.
    гггг. це нам таке погрожує на 8 березня. але знаєте, якось воно тріхо безглуздо, коли дві каліки служили з усіх чоловіків у колективі... а тих, хто не служив - чо вітать? це ж не Свято всіх мущін, а День захисника, напряму повязаний з військовю службою. хз кароч...
    Tail, та ну не скажи, камрад, що вам труселя легшу підбирати. іногда бува промахуєшся, а все чого - шо таке розмір XXL, якшо вони на 90-60-90 малі на нижні 90. а труселя ж не міряють. хотя у нас параметри однакові на "нижніх 90", тому брюки навіть я можу вибрати, прикинувши на себе, дуже удобно кстаті. ну а канешна з ліфаками це да...вам прикидать ні на шо... але маючи певну сноровку, можна научитися, я думаю.

Пришелец-прораб, перший раз не пойняло твого йумора... якшо це намьок на "8 березня - червоний день календаря від чоловічої крові", то воно тойво... а ваще, ти придивися, там лушпайок тих ще пара штук на заднім плані на картинці...
    Постійний відвідувач

(коли дві каліки служили з усіх чоловіків у колективі...)

абіжаєтє. люди значить служили, а ви замість подарунку їх каліками вєлічаєтє.
    Постійний відвідувач

[COLOR="Red"]Все больше солнца
    и все меньше снега,
    Весенний праздник
    к нам уже идет!!!
    Безоблачным,
    как мартовское небо,
    Пусть будут этот день
    и целый год!!!

С мартом Вас тающим,
    С мартом бушующим,