И по экологиии - пролиски внесены в Червону Книгу України.
Вы просматриваете тему 8 Березня в подразделе Новеньким Полтава форума, который находится в форуме Полтава; И по экологиии - пролиски внесены в Червону Книгу України.
И по экологиии - пролиски внесены в Червону Книгу України.
:( а мені пролісків жаль - вони такі махонькі, беззахисні... Краще ну шось інше, ну тюльпанчиків, воно якось не так жалко, бо ж вони вирощені спеціально, а проліски - дикорослі...здається.
я цього року дома хочу посіяти сон траву...вона тож рання, і тож в червоній книзі. але не можу найти ніде фіолетової... мають надіслати білу... теж, до речі, навесні продають букетики... тіки все одно жалко.
знайомим дівчатам привітання в усній формі, кумі в усной формі плюс якась фінтіклюшка, жене велика фінтіклюшка + цвети + ночь, тёще в усной формі, бо вона далеко, мамці приємну фінтіклюшку, сотруднікам (дєвушкам) линейки, шоб мірять той х*й який вони подарували на 23 лютого.
Пришелец-прораб, нужно было не показывать!! пусть бы сами прочувствовали на своей шкуре..
гггг. це нам таке погрожує на 8 березня. але знаєте, якось воно тріхо безглуздо, коли дві каліки служили з усіх чоловіків у колективі... а тих, хто не служив - чо вітать? це ж не Свято всіх мущін, а День захисника, напряму повязаний з військовю службою. хз кароч...сотруднікам (дєвушкам) линейки, шоб мірять той х*й який вони подарували на 23 лютого.
Tail, та ну не скажи, камрад, що вам труселя легшу підбирати. іногда бува промахуєшся, а все чого - шо таке розмір XXL, якшо вони на 90-60-90 малі на нижні 90. а труселя ж не міряють. хотя у нас параметри однакові на "нижніх 90", тому брюки навіть я можу вибрати, прикинувши на себе, дуже удобно кстаті. ну а канешна з ліфаками це да...вам прикидать ні на шо... але маючи певну сноровку, можна научитися, я думаю.
Пришелец-прораб, перший раз не пойняло твого йумора... якшо це намьок на "8 березня - червоний день календаря від чоловічої крові", то воно тойво... а ваще, ти придивися, там лушпайок тих ще пара штук на заднім плані на картинці...
(коли дві каліки служили з усіх чоловіків у колективі...)
абіжаєтє. люди значить служили, а ви замість подарунку їх каліками вєлічаєтє.
[COLOR="Red"]Все больше солнца
и все меньше снега,
Весенний праздник
к нам уже идет!!!
Безоблачным,
как мартовское небо,
Пусть будут этот день
и целый год!!!
С мартом Вас тающим,
С мартом бушующим,
С самым ласкающим,
С самым волнующим,