Да что ещё девушке надо для полного счастья--бАльшой букет)) прикольно
Вы просматриваете тему 8 Березня в подразделе Новеньким Полтава форума, который находится в форуме Полтава; Да что ещё девушке надо для полного счастья--бАльшой букет)) прикольно
Да что ещё девушке надо для полного счастья--бАльшой букет)) прикольно
И Большой БУЙ!!! в дополнение к большому букету....
А еще большая машина и большой кошелек!!!
северный лисицвсе настроение испортили
![]()
Кто посмел испортить ???....я серъёзно говорил что прикольно что девушке кроме цветов и впринципе для полного счастья ничё и не надо--это радует что есть такие ещё на этом свете)
Знаєте, Ви так висловлюєтесь, нібито подарунок для дівчини-це величезний тягар, рід наш увесь хоче тільки грошей і взагалі ви все про нас уже знаєте(чому тоді навіть не уявляєте, що можна подарувати?). Якщо вам так нестерпно тяжко щось дарувати і ми такі погані-то не заводьте стосунків. Якби я щось таке почула від свого чоловіка (думати він може, все що заманеться, та поки він нічого такого при мені не вербалізував), то забігла б від нього за батарею.
Для мене найкращий подарунок-віник з квітів(може для кого й не так, але я займаюсь аранжуванням, у мене професійний пунктик), багато уваги, фантазії й свята. Якусь річ я сама собі куплю, чи й не проблема, або чоловіка попрошу купити і не на свято, або подумаю й обійдусь. А корявого тортика куплю в магазині, чого труїти коханого своїми кулінарними шедеврами? А відчуття свята, уваги, щось незвичайне, що можна буде потім згадувати-безцінне. Але чомусь найчастіше чоловіки полюбляють дарувати однакову троянду і якийсь стандартний пилозбирач у вигляді або косметики, яка не підходить, або стонадцятої аляпуватої фігурки символу року, загорнутої в стандартний папір з квіточками (той папір, який довго намагалась кудись прилаштувати продавщиця, і ось нарешті клієнт знайшовся), ставлять галочку, типу, виконано, або з найкращими намірами тягнуть до магазину, типу сама вибирай, терплять муки шопінгу і начисто гублять відчуття романтики, свята. Невже всі чоловіки вважають, що найпотрібніше жінці -практично-грошовий вияв кохання?
Проснувшись утром после пьянки,
Он бросил взгляд на календарь:
Пора подумать о подарках,
Глядишь - и кончится февраль
Придумать - дело не момента...
Не покупать же, скажем, торт?
А может в поисках презента
Махнуть сперва в "Ювелирторг"?
Сверкают бликами алмазы
Струится золотая цепь...
Брильянты? Для моей заразы?
Восьмого марта? Офигеть...
А может, сумочку какую...
Вон ту, с эмблемой "Дэ энд Ге"...
А сколько..? СКОЛЬКО??? Я психую???
Ну цены... ни фига ж себе.
Неделю бегал в магазины
Роше, Ланком и Л"Этуаль,
Полдня потратил на картины,
Чесал затылок на хрусталь
Смотрел наборчик маникюрный
С названьем странным "Золинген"
Платочек приглядел ажурный
Не то... не то... не то совсем.
Потом подумал про колготки
И не решившись и на них
Купил ей
ПЯТЬ
БУТЫЛОК
ВОДКИ!
Пусть будет праздник у двоих!!!
P.S. немного с опозданием, но в принципе подходит всегда!![]()
ой! тема до 8 березня роздуплилася! і це ж нада як актуально - в червні.
А може велику, велетенську, дуже-дуже велетенсько-унікальну коробочку кунфєт?![]()
все это фигня, 8-го числа нужно на рыбалку ехать![]()
Проліски треба дарувати. Проліски! Тільки не куплені, а власноруч знайдені. От.