Магазин спортивного харчування Strong Life
Дерево благодарностей155Благодарности
+ Ответить в теме
Страница 2 из 26
Показано с 11 по 20 из 258.
    Гуру

Re: Что мы будем дарить девушкам на 8 марта?!

Давайте будем реалистами...звезду с неба достать НЕРЕАЛЬНО!!!! Это так на заметку )))

Инвалид умственного труда

Велкам в аську пообщаемся на эту тему
    Постійний відвідувач

re: 8 Березня

прикольно бы было флешмобик какойнить
    заварганить - но это не для продвинутой Полтавы :))
    Пророк

Люблю 8-ме березня! Для мене воно смішне! Папа в цей день ходив в фартушку і робив всякі наші дівчачі справи: готував,мив посуд,прибирав,і.т.д Зранку казав:дівчата,сідайте,буду дарувати подарунки.Витягав з торбинки-тобі це,тобі це....Звичайно він не вгадував з подаруночками! Але було прикольно...
    Цілий день ми з мамою і сестрою ледарювали,не брались ні за холодну воду,а папа нам готував олів"є!
    От і зараз,люблю на 8-ме "брати послугами"! Приємно отримувати від коханого ,власноруч спеченого торта.Хоч той тортик ледь тримається кучі.А ще подивитись ,як він його пік....То кращої розваги і не пр идумаєш! Люблю,щоб знайшов (а не купив) пролісок і подарував ...щоб щось намалював ...щоб мене лєлєяли цілий день!
    Магазинні подарунки не важливі!!!
    Деякі скажуть,як це вже було в темі про день св.Валентина,так треба робити не до якогось свята,а просто так! Та що ж...Згодна! Ми не проти.Але мені ,чомусь,не дарують в інші дні власноручних тортиків. А вам?
    .

Странный ты человек Смотря сколько баблика можешь выделить на подарок. Некоторые машины дарят, некоторые гвоздичку за 3грн., все зависит от финансовых возможностей.
    Гуру

Яж сказал уже делимся ТЕМ КТО ЧТО СОБИРАЕТЬСЯ ДАРИТЬ...Начиная от ромашки с клумбы и заканчивая личным самолётом...
    ри?

Квіти!!!
    Цілий оберемок квітів! Шоб обома руками отой оберемок обхопити!!! Шоб у кожну вазочку отих квітів напихати!!!
    Люблю, коли 8 березня тіко очі розплющиш, а папко вже в носа суне тюльпани!
    Гуру

ООоо КЛАССНО ... так бы все не были переборливыми..
    ри?

Ответ Сообщение от **SEM** Посмотреть сообщение
    ООоо КЛАССНО ... так бы все не были переборливыми..
    Ну дяки... але це ще не означає, шо я обмежуюся лише цим...чаю до ліжка теж можна ))))
    І ось шо я думаю ще: для дівчини головне у цей день відчувати себе щасливою...а це просто зробити, як на мене...
    Гуру

Ответ Сообщение от laithemmer Посмотреть сообщение
    Ну дяки... але це ще не означає, шо я обмежуюся лише цим...чаю до ліжка теж можна ))))
    І ось шо я думаю ще: для дівчини головне у цей день відчувати себе щасливою...а це просто зробити, як на мене...
    Ну да чай наверное сложнее оформить)))

А я считаю что девушка которая черезчур переборливая и носом часто крутит-это не девушка а источник инвестиций----ты правду сказала что главное не подарок А ВНИМАНИЕ...
+ Ответить в теме
Страница 2 из 26