Давайте будем реалистами...звезду с неба достать НЕРЕАЛЬНО!!!! Это так на заметку )))
Вы просматриваете тему 8 Березня в подразделе Новеньким Полтава форума, который находится в форуме Полтава; Давайте будем реалистами...звезду с неба достать НЕРЕАЛЬНО!!!! Это так на заметку )))
Давайте будем реалистами...звезду с неба достать НЕРЕАЛЬНО!!!! Это так на заметку )))
Велкам в аську пообщаемся на эту тему![]()
прикольно бы было флешмобик какойнить
заварганить - но это не для продвинутой Полтавы :))
Люблю 8-ме березня! Для мене воно смішне! Папа в цей день ходив в фартушку і робив всякі наші дівчачі справи: готував,мив посуд,прибирав,і.т.д Зранку казав:дівчата,сідайте,буду дарувати подарунки.Витягав з торбинки-тобі це,тобі це....Звичайно він не вгадував з подаруночками! Але було прикольно...
Цілий день ми з мамою і сестрою ледарювали,не брались ні за холодну воду,а папа нам готував олів"є!
От і зараз,люблю на 8-ме "брати послугами"!Приємно отримувати від коханого ,власноруч спеченого торта.Хоч той тортик ледь тримається кучі
.А ще подивитись ,як він його пік....То кращої розваги і не пр идумаєш!
Люблю,щоб знайшов (а не купив) пролісок і подарував ...щоб щось намалював ...щоб мене лєлєяли цілий день!
Магазинні подарунки не важливі!!!
Деякі скажуть,як це вже було в темі про день св.Валентина,так треба робити не до якогось свята,а просто так! Та що ж...Згодна! Ми не проти.Але мені ,чомусь,не дарують в інші дні власноручних тортиків. А вам?
Странный ты человекСмотря сколько баблика можешь выделить на подарок. Некоторые машины дарят, некоторые гвоздичку за 3грн., все зависит от финансовых возможностей.
Яж сказал уже делимся ТЕМ КТО ЧТО СОБИРАЕТЬСЯ ДАРИТЬ...Начиная от ромашки с клумбы и заканчивая личным самолётом...
Квіти!!!
Цілий оберемок квітів! Шоб обома руками отой оберемок обхопити!!! Шоб у кожну вазочку отих квітів напихати!!!
Люблю, коли 8 березня тіко очі розплющиш, а папко вже в носа суне тюльпани!
ООоо КЛАССНО ... так бы все не были переборливыми..