Def, та шо завгодно, якшо віники не по душе (хоча дівчині може вони якраз і по душе). Главноє - іскрєнньо!
Бумажні знаки, особливо зелені - дуже кльові)) Радують глаз....
Вы просматриваете тему 8 Березня в подразделе Новеньким Полтава форума, который находится в форуме Полтава; Def , та шо завгодно, якшо віники не по душе (хоча дівчині може вони якраз
Def, та шо завгодно, якшо віники не по душе (хоча дівчині може вони якраз і по душе). Главноє - іскрєнньо!
Бумажні знаки, особливо зелені - дуже кльові)) Радують глаз....
тоже не люблю віників
я люблю індивідуальний підхід: те шо не буде ні в кого, а придназначене лише одній особі. але ж таке важко зробити бо нада мудохатись, а перед цим посиленно креативити і всьотакоє. але оце найприємніше - шо хтось тобі приділив своєї уваги. не пішов купив аби-не-шось, а подууууумав, прикиииинув. але це треба людину добре знати, її смаки, її характер.
іноді я була б дуже не проти аби отак дарувалися гроші (я то знаю краще, де їх витратити гггг ). але 8 березня - не ДН, тут можна шось таке... помєльчє.
а взагалі-то, ці поводи.... якась дурня, якшо чесно. добре шо у нас з Ро такого нема). ми не даруємо подарунків одне одному на всякі там свята. а просто коли схочемо. я от побачила шось, шо він би собі хотів мати, і купила. і тут же дарую. те саме і він. красота ящитаю)
О, ми тож так робимо, бо на свята обично грошей друг-другу на подарунки вже не вистачає, тобто на реально ті, які хотілося б (бо ще ж малому даруємо і племяшкам).
Так в минулому році коханому гітару презентували, правда вибирали вже з ним, бо я не шарю)))
Мне когда то муж подарил подарочную корзину с конфетами( заказал с Киева, за бешеные на то время деньги), я была в восторге, ведь такого не было ни у кого...
с тех пор я научилась делать такие чудеса сама, и с учетом индивидуальных вкусов уже туда же подбираю и какой нибудь подарок (любимые духи, бутылочку мартини...) при этом не надо париться что кто то подарит такое же...
предлагаю дарить брильянты. женщинки, кто-то против ? :)))
Что то товарищи мужчины уже так рано задумались над этим вопросом??