ладно, чет я проникся, подскажу. лучше ехать через Белоруссию, меньше шансов что прямо после границу спалят беху и разобьют голову. ну и в Перещепине через Полтаву лучше не ехать, на форуме засветился уже.
Вы просматриваете тему Машины с российским номерами в подразделе Новеньким Полтава форума, который находится в форуме Полтава; ладно, чет я проникся, подскажу. лучше ехать через Белоруссию, меньше шансов что прямо после границу
ладно, чет я проникся, подскажу. лучше ехать через Белоруссию, меньше шансов что прямо после границу спалят беху и разобьют голову. ну и в Перещепине через Полтаву лучше не ехать, на форуме засветился уже.
ну и этих стоит остерегаться)
за полицию я вообще молчу...
...Малая Перещепина — село в Новосанжарском районе Полтавской области Украины
----------------
Полтавець чи полтавчанин, полтавка чи полтавчанка.
" У нашу художню літературу проникло якось слово полтавчанка («Нескорена полтавчанка»), після чого полтавчанки й полтавчани стали витискати з мовного вжитку відомих із діда–прадіда полтавок і полтавців. Ось приклад із газетної статті: «У пошуках «лівого» заробітку гасає міськими маршрутами таксі № 75 -51 КИА, повідомляє інвалід війни полтавчанин В. М. Кучеров».
Хтозна–чим не сподобались нашим сучасникам давні українські іменники полтавець і полтавка на визначення мешканця й мешканки Полтави, як і лубенець, лубенка – на позначення жителів Лубен чи канівець, канівка – на позначення жителів Канева. Появу дивовиж полтавчанин, лубенчанин, канівчанин можна пояснити лише втратою мовного чуття, забуттям законів словотворення й чергування звуків (для появи звука ч треба, щоб у назві був звук к: порівняйте: м. Гребінка – гребінчанин, хоча природним є також гребінківець).
Б. Антоненко-Давидович “Як ми говоримо”
Офтоп:
Ага! А я вже подумав, шо грушник погано вивчав мапу України, та в дніпропетровське Перещепине, яке зовсім не село, чомусь зібрався їхать не через Харків, а через Полтаву.
Може в нього дійсно в тому селі мама живе?
Маяхата Сыровата это круто а Ясука Такая вообще жесть, Российский автопром --- ЖЖОООООООТ
Большинству просто по барабану на ваши номера. Есть конечно отдельные личности, но их минимум и попасть на них шанс минимальный.
Ага, и мне по барабану.
Но арматурка под ковриком лежит.