Магазин спортивного харчування Strong Life
Дерево благодарностей20Благодарности
+ Ответить в теме
Страница 7 из 8
Показано с 61 по 70 из 72.
    Зануда

Re: Ковбасні вироби

Ответ Сообщение от Borduje Посмотреть сообщение
    вся ковбаса- це емульсія, почитайте. Ми використовуємо тільки м'ясо, та сирі спеції
    Тобто? Уточніть, що Ви маєте на увазі, кажучи: "вся ковбаса - емульсія".

Sky
    Небо в твоїх очах ©

Borduje, я знаю, що значить білково-жирова емульсія у складі ковбаси. І якщо ця складова зазначена, то ковбаса може претендувати максимум на 1 сорт, в основному це 2-ий. І да, поясніть, як варено-копчені, сирокопчені, сиров'ялені ковбаси можна назвати емульсією, особливо ті, які мають крупнозернисту структуру? Фарш для варених ковбас ще з горем навпіл можна назвати емульсією, але готовий виріб - це вже не емульсія.
    Пророк

Офтоп:
    Sky, я вам питання у офтопіку написала. Подивіться !
    Новачок

Эмульсии могут быть образованы двумя любыми несмешивающимися жидкостями; в большинстве случаев одной из фаз эмульсий является вода, а другой — вещество, состоящее из слабополярных молекул (например, жидкие углеводороды, жиры). Одна из первых изученных эмульсий — молоко. В нём капли молочного жира распределены в водной среде.

Эмульсии относятся обычно к грубодисперсным системам. Готовий виріб- це ковбаса
    Sky
    Небо в твоїх очах ©

Borduje, стоп. Ви спочатку заявляли, що ковбаса - це емульсія. Тепер говорите, що ковбаса - це готовий виріб. Ковбасний фарш ще можна назвати емульсією, але ж не сам виріб, як ви це заявляли.
    П.С. Спасіба кеп, що привели цитату із вікі. Я думаю, що більшість, хто навчався в школі, розуміють, що таке емульсія.

П.П.С. Якщо ви не розумієте, що таке білково-жирова емульсія, то виникає питання, чи розумієтесь ви у ковбасному виробництві?
    Почитайте irbis-nbuv.gov.ua/cgi-bin/irbis_nbuv/cgiirbis_64.exe?C21COM=2&I21DBN=UJRN&P21DBN=UJRN&I MAGE_FILE_DOWNLOAD=1&Image_file_name=PDF/Piapk_2013_3_5.pdf
    Новачок

Гарна справа...домашня ковбаса. Зараз уже важко знайти справжню ковбасу на прилавках магазинів. Мені подобається, що люди не перестали робити домашню ковбасу. Ви добре знаєте, що саме ви будете потім їсти. А творцю теми скажу так: "Вам краще зробити фото. Потім ці фото будуть служити як певне "показати товар лицем". Особисто я впевнений, що така їжа є найкращою. Удачі з початком бізнесу, старайтесь і знаходьте способи та рішення. Удачі!
    Новачок

Я слышала в Велмарте в Полтаве прикольные скидки на колбасы
    штатний скептик

Ответ Сообщение от Lusin Посмотреть сообщение
    Я слышала в Велмарте в Полтаве прикольные скидки на колбасы Велмарт
    круто, теперь и мы слышали)) Уже пять минут смеемся над "Грудобедренной частью свиной"
    Новачок

Ответ Сообщение от Любаша Посмотреть сообщение
    круто, теперь и мы слышали)) Уже пять минут смеемся над "Грудобедренной частью свиной"
    Это хорошо. Смех продлевает жизнь))
    штатний скептик

Ну как вам сказать... Свинье с бедрами от груди уже ничего не поможет))
    P.S. Или с грудью на бедрах. Или с грудными бедрами. В общем, страшно даже представить себе такое чудовище...
+ Ответить в теме
Страница 7 из 8

Теги для этой темы