Магазин спортивного харчування Strong Life
Дерево благодарностей20Благодарности
+ Ответить в теме
Страница 7 из 8
Показано с 61 по 70 из 72.
  1. #61
    Offline
    Зануда

    Re: Ковбасні вироби


    Ответ Сообщение от Borduje Посмотреть сообщение
    вся ковбаса- це емульсія, почитайте. Ми використовуємо тільки м'ясо, та сирі спеції
    Тобто? Уточніть, що Ви маєте на увазі, кажучи: "вся ковбаса - емульсія".

  2. #62
    Sky
    Offline
    Небо в твоїх очах ©

    Re: Ковбасні вироби


    Borduje, я знаю, що значить білково-жирова емульсія у складі ковбаси. І якщо ця складова зазначена, то ковбаса може претендувати максимум на 1 сорт, в основному це 2-ий. І да, поясніть, як варено-копчені, сирокопчені, сиров'ялені ковбаси можна назвати емульсією, особливо ті, які мають крупнозернисту структуру? Фарш для варених ковбас ще з горем навпіл можна назвати емульсією, але готовий виріб - це вже не емульсія.
  3. #63
    Offline
    Пророк

    Re: Ковбасні вироби


    Офтоп:
    Sky, я вам питання у офтопіку написала. Подивіться !
  4. #64
    Offline
    Новачок

    Re: Ковбасні вироби


    Эмульсии могут быть образованы двумя любыми несмешивающимися жидкостями; в большинстве случаев одной из фаз эмульсий является вода, а другой — вещество, состоящее из слабополярных молекул (например, жидкие углеводороды, жиры). Одна из первых изученных эмульсий — молоко. В нём капли молочного жира распределены в водной среде.

    Эмульсии относятся обычно к грубодисперсным системам. Готовий виріб- це ковбаса
  5. #65
    Sky
    Offline
    Небо в твоїх очах ©

    Re: Ковбасні вироби


    Borduje, стоп. Ви спочатку заявляли, що ковбаса - це емульсія. Тепер говорите, що ковбаса - це готовий виріб. Ковбасний фарш ще можна назвати емульсією, але ж не сам виріб, як ви це заявляли.
    П.С. Спасіба кеп, що привели цитату із вікі. Я думаю, що більшість, хто навчався в школі, розуміють, що таке емульсія.

    П.П.С. Якщо ви не розумієте, що таке білково-жирова емульсія, то виникає питання, чи розумієтесь ви у ковбасному виробництві?
    Почитайте irbis-nbuv.gov.ua/cgi-bin/irbis_nbuv/cgiirbis_64.exe?C21COM=2&I21DBN=UJRN&P21DBN=UJRN&I MAGE_FILE_DOWNLOAD=1&Image_file_name=PDF/Piapk_2013_3_5.pdf
  6. #66
    Новачок

    Re: Ковбасні вироби


    Гарна справа...домашня ковбаса. Зараз уже важко знайти справжню ковбасу на прилавках магазинів. Мені подобається, що люди не перестали робити домашню ковбасу. Ви добре знаєте, що саме ви будете потім їсти. А творцю теми скажу так: "Вам краще зробити фото. Потім ці фото будуть служити як певне "показати товар лицем". Особисто я впевнений, що така їжа є найкращою. Удачі з початком бізнесу, старайтесь і знаходьте способи та рішення. Удачі!
  7. #67
    Offline
    Новачок

    Re: Ковбасні вироби


    Я слышала в Велмарте в Полтаве прикольные скидки на колбасы
  8. #68
    Offline
    штатний скептик

    Re: Ковбасні вироби


    Ответ Сообщение от Lusin Посмотреть сообщение
    Я слышала в Велмарте в Полтаве прикольные скидки на колбасы Велмарт
    круто, теперь и мы слышали)) Уже пять минут смеемся над "Грудобедренной частью свиной"
  9. #69
    Offline
    Новачок

    Re: Ковбасні вироби


    Ответ Сообщение от Любаша Посмотреть сообщение
    круто, теперь и мы слышали)) Уже пять минут смеемся над "Грудобедренной частью свиной"
    Это хорошо. Смех продлевает жизнь))
  10. #70
    Offline
    штатний скептик

    Re: Ковбасні вироби


    Ну как вам сказать... Свинье с бедрами от груди уже ничего не поможет))
    P.S. Или с грудью на бедрах. Или с грудными бедрами. В общем, страшно даже представить себе такое чудовище...
+ Ответить в теме
Страница 7 из 8

Теги для этой темы