Магазин спортивного харчування Strong Life
Дерево благодарностей20Благодарности
+ Ответить в теме
Страница 6 из 8
Показано с 51 по 60 из 72.
  1. #51
    Sky
    Offline
    Небо в твоїх очах ©

    Re: Ковбасні вироби


    От кров'яну ковбасу ніколи не купую в магазинах. Тільки домашня.

  2. #52
    Offline
    Пророк

    Re: Ковбасні вироби


    Karen, ви і печінки не їсте?
    Печінку їм. Особливо люблю готувати з неї паштети. З курячої смачний виходить. Та й зі свинячої непоганий.
  3. #53
    Sky
    Offline
    Небо в твоїх очах ©

    Re: Ковбасні вироби


    "Грязна" вона лише тоді, коли за свиньми не доглядають, і відповідно коли свиня контактує з власними відходами життєдіяльності. І да, свинину в жодному разі не можна їсти сирою, на відміну від яловичини. Але особисто я ні сирого м'яса, ні риби не їм. І категорично не переношу баранини, козлятини і м'яса вівці.

    Ответ Сообщение от Karen Посмотреть сообщение
    Та й зі свинячої непоганий.
    вона часто гірчить, тому обираю курячу чи яловичу.

    П.С. Домашній лівер у мене - це печінка, серце, жирна свинина і дуууже рідко - легені, бо саме з-за них лівер швидше псується. А, ще язик. Але його в основному використовую замість вареної ковбаси в салатах.
  4. #54
    Offline
    Пророк

    Re: Ковбасні вироби


    вона часто гірчить
    Довше вимочуйте.
  5. #55
    Sky
    Offline
    Небо в твоїх очах ©

    Re: Ковбасні вироби


    Karen, для мене найкраща - кроляча чи з нутрії.
  6. #56
    Offline
    Новачок

    Re: Ковбасні вироби


    Для порівняння. Ми виготовляємо тільки вищий сорт.
  7. #57
    Пророк

    Re: Ковбасні вироби


    Ответ Сообщение от Sky Посмотреть сообщение
    А, ще язик
    він смачний у любому вигляді, особливо з часниковим соусом
    ще є Морський язик – це риба,
  8. #58
    Offline
    Пророк

    Re: Ковбасні вироби


    Ответ Сообщение от Хоттабыч Посмотреть сообщение
    він смачний у любому вигляді, особливо з часниковим соусом
    ще є Морський язик – це риба,

    Але щоб запобігти неприємностям при споживанні продукції невідомого виробника, нам обов'язково треба придбати страховий поліс. Чи не так, Хоттабыч ?
  9. #59
    Offline
    Пивовар

    Re: Ковбасні вироби


    Ну так все може бути...

    Офтоп:
    На Полтавщині через африканську чуму оголосили карантинну зону
    За результатами дослідження патологічного (біологічного) матеріалу від 06.08.15 виявили африканську чуму свиней (АЧС)
    Закінчилось засідання Державної надзвичайної протиепізоотичної комісії при Пирятинській РДА щодо епідеміологічної ситуації у Пирятинському районі, про це повідомили у Пирятинській Правді.
    Як повідомив голова Пирятинської РДА Олег Куча, у с. Харківці на місцевому підприємстві «Лукулл» виявлено африканську чуму свиней.
    — У зв’язку з поширенням інформації щодо можливого виявлення у с. Харківці захворювання на африканську чуму свиней, були проведені перевірки правоохоронними і контролюючими органами. Факт захворювання підтвердився, — сказав голова Пирятинської РДА.
    Перший заступник голови РДА, голова Державної надзвичайної протиепізоотичної комісії при Пирятинській РДА Владислав Гуленко заявив, що за результатами дослідження патологічного (біологічного) матеріалу від 06.08.15 виявили африканську чуму свиней (АЧС).
    — Спочатку керівництво підприємства не допускало на свою територію контролюючі органи. Але нам вдалося переконати їх, і ми зробили аналізи. Перший результат був негативний, але повторна спроба показала, що із 25 зразків взятих на дослідження методом МФА дало позитивний результат АЧС у 5-ти. Зараз на підприємстві знаходяться полутуші свиней та субпродуктів, вага яких складає 21,9 тонн, буде знищено, — заявив пан Гуленко.
    На запитання голови РДА Олега Кучі до головного ветлікаря району Андрія Середи, чому з першого разу не вдалося ідентифікувати захворювання, ветлікар відповів, що не може відповідати за колег з Інституту, що проводив лабораторні дослідження.
    Також Андрій Середа повідомив, що у Харківцях оголошено про першу карантинну зону.
    — З 07.08.15 оголосити у с. Харківці, а також у радіусі 3-ох кілометрів першу карантинну зону, а в радіусі 20 км — другу карантинну зону. Встановити 3-и ветеринарно-міліцейські пости на в’їздах та виїздах із с. Харківці. Розмістити дизбар’єри для транспорту і дизкилимки для пішоходів. У населеному пункті вилучити усе поголів’я свиней у домогосподарствах, забити і знищити шляхом спалення. Провести дезінфекційні заходи на підприємстві, де було знайдено хворих тварин. У першій зоні заборонити проведення ярмарків та виставок. Провести діагностичний відстріл диких кабанів з метою взяти аналізи. Привести до відповідності норму 10 голів на 1 тис. га. У другій зоні знищити усіх гризунів і бродячих тварин, а у домогосподарствах, що знаходяться у цій зоні провести щеплення, — застеріг головний ветлікар району.
    Також Андрій Андрійович звернувся до населення, щоб попередити панічні настрої, що вже курсують не тільки районом, а й Україною.
    Він попросив власників свиней у разі захворювання тварин звертатися до ветеринарної лікарні. Фахівці приїдуть, візьмуть аналізи і проведуть лабораторні дослідження. Якщо у людей є підозра на захворювання, то їм потрібно зателефонувати за номером 2-22-13.
    Власників свиней, що знаходяться у першій карантинній зоні, застерігають. Законодавством передбачена кримінальна відповідальність за умисне поширення інфікованих тварин.
    Також Андрій Андрійович відповів на запитання Пирятинської Правди щодо механізму відшкодування власникам свиней, що знаходяться у першій карантинній зоні.
    — Власники звертаються до Харківецької сільради. Складається акт. Потім документи передають до вище згаданої комісії, — відповів Андрій Андрійович.
    З метою недопущення розповсюдження АЧС з території підприємства «Лукулл» з 07 серпня почались відповідні ветеринарні заходи.
    Відповідальні — Пирятинські РДА, райрада, Управління ветеринарної медицини, СБУ, прокуратура, МВС та ДСНС.
  10. #60
    Offline
    Новачок

    Re: Ковбасні вироби


    Ответ Сообщение от Sky Посмотреть сообщение
    Пам'ятаю як років 10-15 тому була смачна новосажнарська ліверна ковбаса.
    Питання до Borduje, де в Полтаві продаватиметься ваша продукція?

    Karen, я ще не назвав білково-жирову емульсію або як казала мені одна продавчиня сіськи-піськи-уши-хвост-глаз корови-гулькін нос (шкіра, рила, обрізки, хрящі, жир і проч. розмелене і доведене до стану однорідної емульсії з додаванням певних хімічних речовин для стабілізації), ну і безневинні молоко (пастеризоване, сухе), яйця свіжі або меланж, борошно, кров, казеїнат.
    вся ковбаса- це емульсія, почитайте. Ми використовуємо тільки м'ясо, та сирі спеції
+ Ответить в теме
Страница 6 из 8

Теги для этой темы