Я так зрозумів, вони 1 гатунку не виробляють. Лише вищий, без заміни.
Вы просматриваете тему Ковбасні вироби в подразделе Новеньким Полтава форума, который находится в форуме Полтава; Я так зрозумів, вони 1 гатунку не виробляють. Лише вищий, без заміни.
Я так зрозумів, вони 1 гатунку не виробляють. Лише вищий, без заміни.
Karen, манка, крохмаль, соя тощо.
Пам'ятаю як років 10-15 тому була смачна новосажнарська ліверна ковбаса.
Питання до Borduje, де в Полтаві продаватиметься ваша продукція?
Karen, я ще не назвав білково-жирову емульсію або як казала мені одна продавчиня сіськи-піськи-уши-хвост-глаз корови-гулькін нос (шкіра, рила, обрізки, хрящі, жир і проч. розмелене і доведене до стану однорідної емульсії з додаванням певних хімічних речовин для стабілізації), ну і безневинні молоко (пастеризоване, сухе), яйця свіжі або меланж, борошно, кров, казеїнат.
Как вообще можно такое есть..ливерку..кровянку или че там ещё за извращения??
alexx76, домашняя кровянка вкуснятина еще та. А ливер... Чистое мясо как начинка (в блинчиках или пирожках) не такое вкусное, как ливер.
Хотя, "на вкус и цвет"...
alexx76, тю, а шо там такого страшного, якщо ліверка вищого ґатунку? http://inter.ua/ru/video/program/zk/...rna_pechinkova