Магазин спортивного харчування Strong Life
Дерево благодарностей20Благодарности
+ Ответить в теме
Страница 3 из 8
Показано с 21 по 30 из 72.
  1. #21
    Sky
    Offline
    Небо в твоїх очах ©

    Re: Ковбасні вироби


    Karen, то латинські літери. Означають Hazard Analysis and Critical Control Point. Українською абревіатура буде АРККТ, але її не застосовують.

    Підприємства, що сертифіковані за системою HACCP зазвичай дуже відповідально підходять до безпеки харчової продукції.

  2. #22
    Offline
    Пророк

    Re: Ковбасні вироби


    Ответ Сообщение от Sky Посмотреть сообщение
    Karen, то латинські літери. Означають Hazard Analysis and Critical Control Point. Українською абревіатура буде АРККТ, але її не застосовують.

    Підприємства, що сертифіковані за системою HACCP зазвичай дуже відповідально підходять до безпеки харчової продукції.
    А які вам відомі виробники, які сертифіковані в Україні за цією системою ?

    Karen, то латинські літери.
    Треба було раніше попереджувати. Бо я прочитала нашими літерами.
  3. #23
    23q
    Offline
    23-й участник

    Re: Ковбасні вироби


    система нассср, гарантия качества))
  4. #24
    Sky
    Offline
    Небо в твоїх очах ©

    Re: Ковбасні вироби


    Karen, з виробників ковбас - Ятрань. Ще точно "Техмолпром", той що виготовляє згущене молоко під маркою "Білики" і Первомайський МКК (згущене молоко з дитиною на етикетці), Люстдорф (Бурьонка, Селянське і інші), Добряна, Лубенський молокозавод і т.д. Тобто всі виробники, у яких на упаковці зазначено стандарт ДСТУ ISO 22 000.
  5. #25
    Offline
    Пророк

    Re: Ковбасні вироби


    Ответ Сообщение от 23q Посмотреть сообщение
    система нассср, гарантия качества))
  6. #26
    Sky
    Offline
    Небо в твоїх очах ©

    Re: Ковбасні вироби


    Karen, мій вітчим називав цей знак "зроблено без голови".
  7. #27
    Offline
    Новачок

    Re: Ковбасні вироби


    Продукція буде готова у вівторок. Робимо на базі ДСТУ, але використовуючи тільки натуральні складові.
  8. #28
    Sky
    Offline
    Небо в твоїх очах ©

    Re: Ковбасні вироби


    Ответ Сообщение от Borduje Посмотреть сообщение
    Робимо на базі ДСТУ, але використовуючи тільки натуральні складові.
    І навіть зможете якось підтвердити? І ще, ДСТУ на ковбасні вироби передбачає не натуральні складові? За м'ясо так і не сказали, наше чи імпортоване.
  9. #29
    Offline
    Новачок

    Re: Ковбасні вироби


    М'ясо використовуємо виключно вітчизняне. Відповідно до ДСТУ в 1 сортах дозволяється заміняти м'ясну сировину. Ми виробляємо не багато, але вищого ґатунку.
  10. #30
    Offline
    Пророк

    Re: Ковбасні вироби


    заміняти м'ясну сировину.
    А чим саме ви заміняєте м'ясну сировину ?
+ Ответить в теме
Страница 3 из 8

Теги для этой темы