нет, не сдерживаю...просто...не для всех я открытый эм....чел? неа....псых..ХДДД
Вы просматриваете тему Всем привет! в подразделе Новеньким Полтава форума, который находится в форуме Полтава; нет, не сдерживаю...просто...не для всех я открытый эм....чел? неа....псых..ХДДД
нет, не сдерживаю...просто...не для всех я открытый эм....чел? неа....псых..ХДДД
LOVELESS, от розкажіть мені, чому 15-17 літні громадяни полюбляють називати себе психами? не перший раз бачу таке. у вас справка єсть чи шо? цікавість до теми дурки - нормальна, і не лише в підлітковому віці. але ж ми шутя не називаємо себе онкохворими. пробачте за занудство, просто бачиться якась симптоматичність.
почему...одним нрава...другим просто по прикалыватся...ну а мну у мну похож храктер....хотя когда просто посмотреть этого не скажеш...нету у меня справки....но зная меня хорошо то можно предполоэитьчто я чемто да похожее на психа существо.....
Офтоп:
P.S. Батхьорт детектед! (з моїм-то ніком). Тож відповім.Може тому, що з часом знайомишся з купою інших психів, і власне це вже не є вирізняльною рисою? А може й тому, що таким словом декому властиво позначати творчих людей, у їх екзистенціальному контексті... на зразок тотального поділу на психів/планктон? (от тільки не треба про "тварь дрожащую" з її правами).
crazyastronomer, та ну я просто теж памятаю, шо в нєжном віці шото такоє з психами повязане було. але вже не памятаю чого. от цікавлюся. хм, кого кого, а інших психів мені знайти ніколи не хотілося ))) хотілося знайти людей, з якими можна було поговорити про то, шо тобі цікаво. а у них на той час Бакстріт Бойз і Спайс Гьорлз на умі були. нікакого разнообразія))))
Всем привет! Думаю спишимся, смотрю атмосфера у Вас тут благоприятная.....
![]()
Всем привет, меня зовут Роман. Надеюсь найти здесь новых друзей и побольше узнать о вашем городе.
Привет тезка ))... так ты к нам на побывку? учиться чтоли?