Вы просматриваете тему Шкідливі звички в подразделе Новеньким Полтава форума, который находится в форуме Полтава; Сообщение от Jedi_Lee симинарист симинарія = сЕмінарія? p.s. Щоб переконати ще більшу кількість людей у
Victorious, розкажу Вам по-секрету))), шо бува і гірше. на фото людина може стояти і в людини ЩЕ ЕСТЬ НОГИ. але для дитячих нервів це згодиться.
cethy11, я чес кажучи думала в церкву Ні Свєт, Ні Заря. Ан ніт, оказується підпільник Кіндрат.![]()
Jedi_Lee, я з ...ммм... ІНТІЛЄГТУВАЛАМИ мабуть спілкування припиню. а то знаєте, в цій тільки темі дуже багацько такого, за шо можна нарватися на попередження.
Victorious, ну може і так. єсть ціла добірка десь на форумі - фотки з життя наркоманів. але нашо ж так драматизувати? людині ніхто не поможе, якшо вона не ітиме на зустріч тому, хто хоче допомогти. максимум - простягнути руку. а ні, ну і ладно. гірше, коли це близькі люди, друзі. бо на просто "мальчіка з вулиці" витрачати душевні сили мені не дозволяє мізантропіятим більше, особисто мене не колише чим і в якій кількості закидається молодь по кабаках - їхній вибір, імхо. а то шо в них діти в клітинку народжуються - так це щас повсюдно, бо всяка там калабаска з сої, ГМО, сітро етсетера дає свої впливи. от то шо молодняк мре на уроках фізкультури - це вже цікаво.
nickeler, як виявляється, з плином часу кількість антиалкогольних дємонів на форумі не змінюєтьсяЩойно один пішов, як новий з"явився... Або це просто ще один цікавий клон відомої нам особи...
![]()
Mr. dUSHA, ога, вони мутірують...свят-свят-свят
ми думаєм шо не клон, но может буть рядом. Людина з Духовної семінарії таку пургу гнать не буде.
Бросаем курить-ВСЕ на iqos
пи***