Магазин спортивного харчування Strong Life
Дерево благодарностей33Благодарности
+ Ответить в теме
Страница 9 из 11
Показано с 81 по 90 из 108.
    Зануда

Re: Вопрос. Зачем пить, курить и принимать наркотики

Ответ Сообщение от Jedi_Lee Посмотреть сообщение
    симинарист
    симинарія = сЕмінарія?

p.s. Щоб переконати ще більшу кількість людей у Вашій геніальності та розумі, залишилося ще навчитися збільшувати розмір шрифту та робити його яскравішим. Бажано яскраво-червоним. І не жалійте знаків оклику, це добре привертає увагу.

Пророк

перепрошую, що без дозволу автора - хочу запостити позичене в Ялини фото споживачки ширки з Нікополя. "Если хоть кого это отвернёт от наркотиков - то пожалуйста, фотографируйте"
    змія болотяна ОЧКОва

Victorious, розкажу Вам по-секрету))), шо бува і гірше. на фото людина може стояти і в людини ЩЕ ЕСТЬ НОГИ. але для дитячих нервів це згодиться.
    2.0

cethy11, я чес кажучи думала в церкву Ні Свєт, Ні Заря. Ан ніт, оказується підпільник Кіндрат.
    Jedi_Lee, я з ...ммм... ІНТІЛЄГТУВАЛАМИ мабуть спілкування припиню. а то знаєте, в цій тільки темі дуже багацько такого, за шо можна нарватися на попередження.
    Victorious, ну може і так. єсть ціла добірка десь на форумі - фотки з життя наркоманів. але нашо ж так драматизувати? людині ніхто не поможе, якшо вона не ітиме на зустріч тому, хто хоче допомогти. максимум - простягнути руку. а ні, ну і ладно. гірше, коли це близькі люди, друзі. бо на просто "мальчіка з вулиці" витрачати душевні сили мені не дозволяє мізантропія тим більше, особисто мене не колише чим і в якій кількості закидається молодь по кабаках - їхній вибір, імхо. а то шо в них діти в клітинку народжуються - так це щас повсюдно, бо всяка там калабаска з сої, ГМО, сітро етсетера дає свої впливи. от то шо молодняк мре на уроках фізкультури - це вже цікаво.
    Філін

nickeler, як виявляється, з плином часу кількість антиалкогольних дємонів на форумі не змінюється Щойно один пішов, як новий з"явився... Або це просто ще один цікавий клон відомої нам особи...
    2.0

Mr. dUSHA, ога, вони мутірують...свят-свят-свят
    ми думаєм шо не клон, но может буть рядом. Людина з Духовної семінарії таку пургу гнать не буде.
    Banned

re: Шкідливі звички

Бросаем курить-ВСЕ на iqos

Banned

Ответ Сообщение от REY Посмотреть сообщение
    Вопрос. Зачем пить, курить и принимать наркотики

Пророк

пи***
    Banned

Ответ Сообщение от GVL224 Посмотреть сообщение
    пи***
    А Я оценил шутку Айкос воняет хуже пердежа... куда уж штанами дальнобойщика А ещё угораю с того, как курильщиков подсадили на это каноничное дно и все довольны Просто ярмарка слабоумных
+ Ответить в теме
Страница 9 из 11

Теги для этой темы