Вы просматриваете тему Помогите найти жилье в Полтаве в подразделе Новеньким Полтава форума, который находится в форуме Полтава; Сообщение от nickeler andy , Офтоп : неохота мені собачиться ))) я уже вийшла з
andy,Офтоп:
Доброе утро!
Мы молодая семья с Луганской пропиской, которая в ближайшее время ждёт пополнения. Очень хотим снять в Полтаве однокомнатную квартиру до 3000 грн. Чтоб она была с ремонтом, тёплая, с холодильником, стиральной машиной. Мы приличные луганчане, планируем быть здесь долго, муж работает. Телефон - 0668715765-Мария. Заранее спасибо за помощь!!
Маричка,
http://www.anvizit.com.ua/Аренда квартир, домов, нежилых помещений в Полтаве
АН Визит
Отдел аренды:
+38(050)941-25-97
+38(099)608-71-81
+38(050)974-14-90
+380 (532)61-36-28
З власного досвіду. Норм. агенгство. Умови: половину від щомісячної вартості житла платите АН, і господарям наперед на місяць. Оплата після передачі ключів і підписання договорів. Потрібен паспорт та його копія.
В том и дело, что агенства за неделю ничего путёвого не предложили, ждём. А иногда принципиальные хозяева почему-то не хотят луганчан и беременных ((
это норма. скрывайте паспорта и пузо.
люди думают: "а вдруг флаг лнр вывесят с балкона"
Маричка, ви не полінуйтесь - подзвоніть. Чим більше, тим краще. Щось та знайдеться.
Щодо луганчан можу зрозуміти. Бояться. А щодо вагітних мене завжди дивувало. Шо поганого? Навпаки, мені здається, тиша і порядок в хаті. Не буде постійних гульок і п"янок. Я здала такій же сім"ї. Дуже задоволена. Чистота, спокій, порядні люди. А те, що дитина покричить чи обмалює стіни, так це хіба проблема?...
Дякую, не лінуємось, дзвонимо :)
а чого луганчан боятись? Луганчани, як і полтавчани, харківчани, лвівянє бувають різні. Треба хоч побачити і поспілкуватись трошки щоб висновки робити. Просто саме ми попали у війну і нам необхідно виїзжати, хоча вдома є своя квартира. Виїзжаємо щоб дитина народилась в україні, в спокійних умовах, а тут таке ставлення. Нікому-нікому такого не побажаєш.
Да, за вагітну я теж зовсім не розумію. Що маленька грудна дитинка зробить? А чистота та спокій в такій родині гарантовані) )) Пощастило вашій родині з власницею)))