Sombie, як шо ти точно ОН, то ненада! краще скажи - да це я, давайте дружить по новой. пиво я не п"ю, но мені похєру шо п"єте його ви. а то так несерйозно. я думала, ти підріс. блін, коли я перестану вірить в лучче...
Вы просматриваете тему Хэллоу всем в подразделе Новеньким Полтава форума, который находится в форуме Полтава; Sombie , як шо ти точно ОН, то ненада! краще скажи - да це я,
Sombie, як шо ти точно ОН, то ненада! краще скажи - да це я, давайте дружить по новой. пиво я не п"ю, но мені похєру шо п"єте його ви. а то так несерйозно. я думала, ти підріс. блін, коли я перестану вірить в лучче...
Вибачаюсь це була пробна куля. Якби тема була створена від мого власного імені то одразу почалися б репіти жартів що були у моїй темі пошуку друзів.
Коновалець, які тепер критерії? як бачиш, ми тут ті ж самі, шо й рік тому.
Коновалець, ми тут здуру подумали, шо ти "чипідріс"... А воно, оказалося шо нє. Скіко ти вже пуляв? і все мимо! Може досить із себе нещасного корчить? пора вже нарешті подорослішать і якшо хочеться, вести справи, як доросла людина.
nickeler, aneisha, та не напрягайтесь, любі))) Може людина хоче наново почати? ) От я в це вірю!
Можна ж дати шанс) Тим більше, що людська істота схильна до самовдосконалення і змін....
laithemmer, якби людина починала наново, вона б прийшла і сказала "здрасті я анонімний алкоголік" *закреслено*
ну тобто нафіг починати з таємничого чогось, якщо ти все одно потім викажеш личину.
до слова, за створення віртуала одні дівучка на іншім форумі, де я буваю, отримала бан без пояснення. так шо наш одмінко і супермодер добрі. це так, занотувати.
всех забананить (с)
я промахнулся![]()
Цього разу я нікого нового не шукаю а зайшов провідати старих так би мовити. Чесно кажучи з друзями наразі особливої проблеми немає + я нарешті знайшов дівчину з якою мені дуже добре.
Згоден що ідея створити новий акаунт була невдалою. Цікаво що саме змусило Фрагова перевірити його цього разу:)
І щодо зустрічі то справді було б гарно спробувати по новому. Бо до цього моменту вдалих зустрічей у нас ще нажаль не було.