bigmozes, друже, в тебе є аська ?) чи скайп.
Я теж інколи не проти послухати клаб ) але якісний )
Вы просматриваете тему Как бы ) в подразделе Новеньким Полтава форума, который находится в форуме Полтава; bigmozes , друже, в тебе є аська ?) чи скайп. Я теж інколи не проти
Рок та всі жанри які від нього пішли..
Поп
Шансон
Реп
Клубну музику
bigmozes, друже, в тебе є аська ?) чи скайп.
Я теж інколи не проти послухати клаб ) але якісний )
bigmozes, *смачно цьомає в щочки, потім чухає рєпу - Нічо?*
я щас якшо почну проходитися по тому що я слухаю, мене спалять в печах прибічники всіх субкультур зразу.
На Нікелях застряла, бо так історично склалося. Якби попустило я була б не проти, але от вісім років не попускає.
А так...еххх...
саме раннє децтво - Патрісія Каас, Бітлз
трохи пізніше деццтво - Земфіра, Продіджі, 666, АТБ (не магазін)
дєццтво - Арія, Металіка
трохи старше деццтво - блек і дум
ще трохи старше - готік-дум, мелодік блек
дальше - індастріал
а ще українські народні, класику, дабстеп і даб в цілому.... хорошу попмузику (а чо, Ріанна, Леді Гага нічо такі тьолки... Ферджі старається...та багато їх)
український поп і рок... і це даже не половина того, що до душі.
я оце думаю, це якось мене характеризує? помойму ніт...
тому пиво треба пити з тими, кому є що сказати. а якщо ви музичний критик, то може в правда можна попити пиво з критиками. або з музикантами
Найцікавіше те, що на фотоприкладі - звичайнісінька попса. Зараз уся молодь так одягається, один в один і кожний думає, що унікальний. Я як приїжджаю в Полтаву, частенько висну в "Києві", бо там у мене подруга цукерками торгує і я їй допомагаю інагда. Так ось, від цих однакових молодіжних прикидів здичавіти можна, так вмелькаються за день, що додому йдеш і перед очима бачиш. Так что, малыш, ты не оригинален.
А щодо нападів - так звикай, це тут "правило хорошого тону".
І шо це ще за как бы!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Не в"їжджаю.
Руда, згадую плакат, де штук піісят чуваків з косой чолкой і томним взглядом, і підпис "як подумаєш наступний раз, що ти унікальний, зиркни на цю хвоту".
Офтоп:
Вибач, але це не є тема, задля якої я упхаю собі на комп малваре на зразок скайпу.
Знаєш, про музику у мене вже склалися деякі уявлення, і вони дещо не схожі на те, що говорить про музику сучасна молодь. Я, так би мовити, переріс всі ці холівари, тож залюбки послухаю наймахровіший шансон, який неодмінно вмикає в машині один мій хороший друг.
Тож щасти...
как то поверхностно всю электроную музыку обзывать клубной... у ней разновидностей побольше чем у какого либо перечисленного стиля