Магазин спортивного харчування Strong Life
Дерево благодарностей7Благодарности

Результаты опроса: Який стиль музики ви слухаєте ?

Голосовавшие
16. Вы ещё не голосовали в этом опросе
  • Рок та всі жанри які від нього пішли..

7 43.75%
  • Поп

2 12.50%
  • Шансон

1 6.25%
  • Реп

1 6.25%
  • Клубну музику

5 31.25%
+ Ответить в теме
Страница 2 из 3
Показано с 11 по 20 из 27.
    2.0

Re: Как бы )

Bast1on, а яке співвідношення між картінкой з мучачіком і оцим
    alternative | indie | hard | industrial | reggae ambient | progressive | post-grunge | punk | post-hardcore | post-rock | drum and bass l ska
    ??????????

а якшо так?

якщо ви виглядаєте схоже, то я б спершу подумала, шо то великорослий емочко. а на загал, тут народу повно. змінюйте технологію пошуку, пишіть більше про себе, створюйте цікаві теми, знайомтеся віртуально, і коли ви приїдете - можливо матимете кількох друзів, яких лише слід розвіртуалити. а то ваш месідж виглядає типу так
    "возьму собаку. одне вухо довге і чорне, інше якесь незвичне. вона повинна гавкати на чужих, реагувати на команди і червону лампочку (типу рефлекси по Павлову)"...
    так ви нікого не знайдете, це точно ))))

Новачок

nickeler, ну по-перше я не "емочко", одягаюсь дуже часто класично, але як я писав вище, діло не в стилі а в музиці, а як я бачу з цим в Полтаві дуже туго.. мб просто ті хто її слухають не сидять на цьому форумі..
    Здібна учениця

Bast1on, а скажіть: ви обираєте друзів виключно за музичними вподобаннями?
    2.0

Bast1on, ддадада! у нас всьо дуже туго. єсть кружок, де розучують пісні Круга, дівчачий фан-клуб Воровайок... і ваще... дітям в школі викладають на співах програмні твори - Магадан і Владімірскій централ...
    до слова, я всього лиш сказало, що мені схоже на емочко....

Olio, не зважай. людині тре не друзі, а шоп не патеряццо. принаймні, на те схоже.
    Новачок

nickeler, друзі в мене є, і немало з різними музичними вподобаннями. Я не вибираю друзів за цим критерієм )

Просто я хотів дізнатись чи розвинута "альтернативна" культура у Полтаві ) А ви зразу так напали )

А як у місті ситуація з концертами ?

nickeler, теж люблю nickelback, можна сказати, починав слухати рок саме з них та лінкін парка )

У Вашому місті є дуже круута група, обожнюю їхнє музло The Bright Sky California, грають хардкор )
    змія болотяна ОЧКОва

Bast1on, шоб дізнатися про концерти де і як вони відбуваються, достатньо почитати відповідну гілку форуму. там і про групи і про виступи і про те хто, шо слухає.
    Новачок

aneisha, якщо не важко, можете дати посилання на нього ?) Буду вдячний, дуже )
    змія болотяна ОЧКОва

http://www.poltavaforum.com/muzika-177/
    мені то не важко, але ж і свої ручки і очки є, шоб знайти те, шо цікавить. особливо, коли воно на головній сторінці.
    Новачок

aneisha,
    Офтоп:
    дякую..)
    Дивиться хто на форумі ^^

Ответ Сообщение от Bast1on Посмотреть сообщение
    alternative | indie | hard | industrial | reggae ambient | progressive | post-grunge | punk | post-hardcore | post-rock | drum and bass l ska
    Друже, все вищезгадане вже кагбе давно вийшло у наклад, так би мовити, за бугром це взагалі попса.
    А щодо пошуку однодумців за музичними вподобаннями - впевнений, що забудеш про цю маячню, коли таки почнеш вчитися - пиво з класмейтами пити набагато цікавіше.
    До того ж, світ не чорний і білій, він, здебільшого, сіруватий, в тому плані, що намішано всього, і якщо до твого списку дописати ще десятка зо два різних стилів і напрямків, то якраз і буде список уподобань, приміром, мій.
    А ще спитай у Нікелер - чи вона денно і нощно тільки Нікельбеків і слухає, чи, може, іноді і Марсюків зачепить, а коли і з клубняка щось... Нє?
+ Ответить в теме
Страница 2 из 3