Никак не пойму как отправлять ответ на сообщения тут.
И где кнопка "Цитата"?
Может из-за того что тырнет тупит? Или таки да - туплю я!
Вы просматриваете тему Как отправлять сообщения и где кнопка "Цитата"? в подразделе Новеньким Полтава форума, который находится в форуме Полтава; Никак не пойму как отправлять ответ на сообщения тут. И где кнопка "Цитата"? Может из-за
Никак не пойму как отправлять ответ на сообщения тут.
И где кнопка "Цитата"?
Может из-за того что тырнет тупит? Или таки да - туплю я!
Если нажать на кнопку "ответ" прямо внутри сообщения, на которое вы отвечаете, то вы и получите "цитату"
а как ЛС отправить?
catling_cat, над Вашою аватаркою прописаний Ваш нік, а поруч трикутник. Коли Ви на нього натискаєте, випадає вікно. Там можна вибрати дію "Надіслати ПП".
Також це можна зробити через профіль користувача, скориставшись кнопкою "Надіслати повідомлення".
laithemmer,
что то у меня ничего не нажимается . А как в профиль попасть?
Форум под заказ делали явно штучная работа :)))
catling_cat, біля мого ніка над синьою авкою з чорним бабочком є трикутничок і силуетик синій. Натискаєте на цей трикутничок - випадає вікно. Там є "Надіслати ПП для laithemmer".
Точно так само у кожного користувача. Щоб надіслати повідомлення для Alex_Tee_, біля його ніка натисніть трикутник і виберіть відповідний пункт.
Або: на нижній панелі, там де будиночок намальований, є значок листа "Приватні повідомлення". Натискаєте його, вибираєте "Нове повідомлення". Там зверніть увагу, треба вводити правильно нік того, кому лист адресований.
треугольник вижу, но при наведении курсора и нажатии ничего не происходит.
Обьясните как через профиль отправить, пожалуйста:)
catling_cat, гм, досить дивно. Хіба випадаючого вікна немає?
Через профіль: заходите в профіль користувача, під його ніком і статусом буде панель з надписом Надіслати повідомлення, Списки тощо... І тут найцікавіше)) Натискаєте ТРИКУТНИЧОК біля надпису Надіслати повідомлення :) Випадає вікно: "Публічне повідомлення для *нік користувача*", "Надіслати ПП для *нік користувача*". Вибираєте або те, або інше, що душа бажає.
Через свій профіль я вже пояснювала, як. Одна панель вгорі зі значком листа, одна внизу - теж зі значком листа. Вибираєте "Нове повідомлення" і ...