Ви переглядаєте тему про мене в розділі Новеньким Полтава форуму, що є підрозділом форума Полтава; Привіт усім! Мене завати Артур і мені 18 рочків! живу в місті первомайську, миколаївської області ...
![]() |
| | LinkBack | Параметри теми |
01.02.2008
| [permalink] | ||
| Гість |
| ||
01.02.2008
| [permalink] | ||
| Риклохматко синьо-змерзле |
Добрий ранок (у мене ранок!).Як гарно! Яка лубов !!!! :) А вступити у вас шанси є, якщо: а) є бабло на взятку; б) у вас дуууууже гарна підготовка з біології; в) у вас суперкрутий татко. Якшо шось з цього є - харашо. Спробуйте)))) Якщо є все вище перелічене - вважайте, шо вступили! І ще питання: як тільки вступиш до академії, так зразу і покинеш наш форум ?))))) Бо ми ж по суті допомогти нічим не можемо - всьо у твоїх руках. | ||
01.02.2008
| [permalink] | |||
| Гість |
Відповідь:
Я вчора дивився фото вашого міста, чесно скажу що я очікував побачити дещо не таке яскраве та гарне, я очікував побачити сіреньке таке містечко, з напів порожніми вуличками.....те що я побачив мене вражає, і дуже сподобалось!!!!! Щодо академії.......то не знає ніхто скільки саме потрібно лаве, щоб вступити, хочаб на контракт???і кому там треба краще платити?![]() | |||
01.02.2008
| [permalink] | ||||
| Риклохматко синьо-змерзле |
Відповідь:
Відповідь:
![]() Мммм...на контракт у минулому році було 12 тисяч. Здається ж таки на контракт. | ||||
| Користувачі, що подякували laithemmer за цей допис: |
02.02.2008
| [permalink] | |||
| -/- |
Відповідь:
| |||
02.02.2008
| [permalink] | ||
| Гуру |
Странные Вы люди... 12к взятки, 6 лет учиться на стационаре(особо не подработаешь), экзамены сдавать - бабло вытягивают как могут, самый конченыый на эту тему ВУЗ города. После окончания еще одна доильня - интернатура, поверьте, баблик с Вас вытянут. После интернатуры где-то нужно работать, взятка в 2-3к долларов. И что дальше? Потрачено 7 лет, куча денег. Зарплаты врачей знаете? Вызывают грусть и сожаление. Деньги зарабатывают только те, кто оперируют, но если Ваш папа не мер города или не зав. обл. администрации, то шансов попасть на операции в первые 5-10 лет работы минимальны. Все мои знакомые врачи еще на последнем курсе говорили - "Какого меня в мед. занесло?" Вот и думайте. Я знаю, у меня все родственники по линии мамы врачи с прадедом включительно как минимум с высшей категорией, у жены тоже... Может быть ситуация начнет меняться к лучшему, но я лично в этом не уверен. | ||
| Користувачі, що подякували Gonosuke за цей допис: |
02.02.2008
| [permalink] | |||
| Філософф |
Відповідь:
да и правда, перспектив у обычного врача в Украине почти и нет... | |||
02.02.2008
| [permalink] | ||
| Гість |
Люди, я не хочу быть стоматтологом, я хочу поступать на лечебника, там по моему платить нужно меньше, но я не знаю туда вобще реально можно поступить на контракт?хрен с тем, что там нужно будет платить за сессии и прочее.....за интернатуру я знаю что платить нужно........ а за поступление на котракт нужно 12 штук взятки отвалить что-ли? я слышал 6$ нужно чтоб поступить.......... у меня знаком учится водесском медине, на стоматолога, так он тоже 6 заплатил, и учится на бюджете......не знаю.......что делать даже......кому верить, кого слушать | ||
02.02.2008
| [permalink] | |||
| -/- |
Відповідь:
| |||
02.02.2008
|
| V00D00People |
|
Допис видалив fragov.
Причина: offtopic |
02.02.2008