Kayah & Goran Bregovic - Nie ma ciebie (Ederlezi)
а це одна з версій Едерлезі.
Название песни «Эдерлези» (по-сербски также Джурджевдан) означает день святого Георгия, отмечаемый всеми балканскими цыганами в качестве основного весеннего праздника.
Вы просматриваете тему Балканська музика в подразделе Музыка, который находиться в форуме Интересы; Kayah & Goran Bregovic - Nie ma ciebie (Ederlezi) а це одна з версій Едерлезі
13Благодарности
Kayah & Goran Bregovic - Nie ma ciebie (Ederlezi)
а це одна з версій Едерлезі.
Название песни «Эдерлези» (по-сербски также Джурджевдан) означает день святого Георгия, отмечаемый всеми балканскими цыганами в качестве основного весеннего праздника.
Всі одразу закидали Лайту посиланнями і відео :)
А я в аську їй пуляю. Бо я в шоці.
Брегович!!!!!!! Ну.. як же його не знати!!!!!!!
Про те, шо він Брегович... я мабуть дізналася році десь в 2001...
але музику його чула з дитинства. В нього є дуже відомі композиції, які просочувалися навіть без його прізвища.
Тільки шо дала саундтрек до Королеви Марго Лайті, бо знаю, шо вона таке дивиться - може хоч там чула.
В котові з кішкою теж його саундтреки. Та.. взагалі наче в усіх кустурічних фільмах Брегович.
О! Я одну пісню Бреговича впізнала!!! Називається трек19.wma :))) Хароша, мені нра'.
П.С. Накрилася робота мєдним тазом!
Ялина, щас скажу крамолу. Не дивилася фільмів Кустуріци! ЖОДНОГО!!!
les, ти вважаєшь ми готові до такого кроку?
Ялина, я чогось не люблю польську... дуже...
не можу її сприймати серйозно
воно мени всьо "бзяк-пшак"
Ну, ти ж по моїм враженням зрозуміла вже, шо я не у сильному захваті....
Так, цигани були гарні, а всі інші - для любителів увійти в транс від ритмічної дуже голосної музики. Це не я.
Кая - то полька? так, нічого собі співають.... Але мені більше подобається він з греками, шось таке "Фессалонікас.........." А найкраще, шо в нього є, це "Elo hi" з "Королеви Марго", яку співає нині покійна Офра Хаза. Я раніше навіть плакав, коли цю пісню чув.
От тікі шо сам побачив у тій зсилці з Вікіпедії, шо він записав диск з одною туркенею. А в мене цього диску нема, от лайно!
Дякую, не бачив і не чув _ є над чим попрацювати!
Брехати не хочу, але мені шось туманно пригадується, шо саме на "Коті з кішкою" вони з Кустуріцею розбіглися і у фільмі наче немає Бреговича музики........ Але зуба не дам.
такого цуца - завжди готовий, аби він не вкусив.
Теж дуже люблю цю пісню. Хоча раніше не знала, шо то співає Офра Хаза. Взагалі її не знала. Тепер знаю і люблю в неї дві пісні - цю і Кадіш.
Так ось жеж Вікторіус виклав звідти саундтрек і відео
http://www.poltavaforum.com/muzyka-1...tml#post132729