Вы просматриваете тему Мазепа Фест - 2008 в подразделе Музыка, который находиться в форуме Интересы; Сообщение от TerezZzk@ ы, все говорили о заворушках. вот только почему-то их никто не видел
Ось що говорить офіційний сайт:
( http://mazepa-fest.org.ua/index.php?...id=81&Itemid=1 )5 червня, четвер - відкриття фестивалю Днем кіно в ПД «Листопад»
16:00 - прем'єра художнього фільму «Богдан Хмельницький» за участю режисера та акторів.
18:00 - художній фільм «Владика Андрій»
20:00 - художній фільм «Повстання духу» (Загадка норильського повстання). Вхід вільний
6 червня, п'ятниця - Вечір етнічної музики в обласному музично-драматичному театрі ім. М.В.Гоголя. У концерті беруть участь: Мар'яна Садовська, Володимир Кушпет, Бурдон-оркестр, оркестр народної музики «Гердан», Володимир смотритель та інші. Початок о 18:00.Вхід вільний.
7, 8 червня, субота, неділя - Рок-день на Співочому полі ім. Марусі Чурай. У концерті беруть участь: «Тартак», «Фліт», «Крихітка Цахес», Степан Чумак, сестри Тельнюк та інші. Початок о 16:00. Вхід вільний.
Довідки за тел. 7-31-45, 56-41-45.
Мало інформації, страх як мало!
Про махачі-2007. Вже під кінець останнього дня мені сказали, що краще валити звідси, доки не пізно, бо починаються масові заворушення. Я не послухав, додивився до кінця й пішов пішки на Київський вокзал (бо зловити маршрутку було вже нереально). Добрався через Леніна/Жовтневу без пригод. А на вокзалі зустрів знайомих, котрим захотілося піти якимись кущами - то в кущах на гопніків і нарвались, але гопніки виявилися сцикунами, спершу догнали, потім одразу самі ж утекли.
Ти про здоровенного бородатого чувака в кільті? То Богдан із ДМЦ, справді колоритний персонаж!Сообщение от Tail
На жаль, не пам'ятаю вже, які інструменти вони брали з собою на Мазепу, але зазвичай у їхнього барабанщика дарбука.Сообщение от Tail
Шкода, не бачив ти попереднього барабанщика АтмАсфери! Нинішній, Тимур, теж відривається на сцені, але Тарас викладався так, що на всіх виступах публіка тільки на ньому увагу й зосереджувала! Здебільшого після кількох пісень він уже сидів з голим торсом, але все рівно мокрий!
Tail, ну каг же, кілт обязуїть!Оупен ейр ака Мазепа Фест явище неординарне, особливо в контексті Полтави. Пам"ятаю, коли збирали прес-конференцію з приводу першого концерту, а потія сказали, що це не останній раз буде, іщо далі буде більше, міні чес кажучи слабо вірилося. Потім були тривалі і довбучі вибори, коли ліквідувати таку тусу, це все одно шо злити хорошу карту. Але хоч одного разу обіцянка не перейшла в розряд цяцянок. Що не може ен радувати. Так шо "мєсто встречі ізмєніть ніззя"...
Мазепа фест постійно найбільш очікуване мною дійство після свята Нового року - можна почути нових пісень і віднайти шось своє серед моря різноманітної музики. Минулого року для мене такими стали Сонцекльош і Дельтора (ну забита я людина, не вслухалася до них раніше). Чекаємо на незгірші виступи гуртів!
nickeler, ти мені завчас розкажи, під яким ви ліхтарем гептом падаєте, бо Дюша шось таке балакав, біля дірки й ліхтаря, шо я ніц не зрозуміла))
laithemmer, проінструктуємо на місці
Лайта, нібаїсь, не загубишся.
Із хедлайнерів цього року буде тільки ВІй. Із відомих Сестри Тельнюк і Пікардійська терція.
Це інфа остання і стовідсоткова.
nickeler, харашо))))
Ой, а як же Крихітка Цахес??? Шо, не буде?
аааа, аааа, ВІЙ, ВІЙ, ВІЙ!!!! Уря! хоть что-то нормальное будет..)))