25.06.2008
| [permalink] | ||
| змія болотяна ОЧКОва |
Yonshi, а чи не було б справді гарно все, шо Ви хочете зробити так скать, своїми руками. Самим написати тексти, які були б думками виключно Вашими і говорили тільки вашими словами. покласти все це на музику, яка піхдоходить до ритму Вашого серця і вашого розуміння того, що діється навколо. мені здається так було-б дійсно по-справжньому. і можливо саме таке формулювання викликало би більше емоцій у душах і головах. Бродського всі читали і всі розуміють його по-своєму. А зробити його так, шоб було поновому боляче? не думаю, що це можливо. а читати ми добре вміємо, повірте)))))) Востаннє редагував aneisha: 25.06.2008 о 16:33. | ||
| Користувачі, що подякували aneisha за цей допис: |
25.06.2008
| [permalink] | ||
| горгона пилипівна |
Yonshi, якшо не секрет, скіки вам років? я в 15 десь теж так думала. а потім зрозміла, шо якшо ти один, тобто билинка, а навколо тебе деструктивна машина спопсованого суспільства, то міняти щось навіть не недоцільно, а просто неможливо. ідея ваша хороша. тільки не вживайте отих паганих слів з приставкою анти... Просто шукайте однодумців. і пишіть власні твори: Бродський хай лишається у первозданному вигляді. | ||
| Користувачі, що подякували nickeler за цей допис: |
25.06.2008
|
| Yonshi |
|
Допис видалив Yonshi.
|
25.06.2008
| [permalink] | ||
| змія болотяна ОЧКОва |
Yonshi, а зачем тогда вспомнили о Бродском, если он не при делах. хорошо читать - что это значит в вашем понимании? попросите любого из местных музыкантов - у них хорошие голоса, или театралов - они делают єто красиво и пафосно. тут нет ничего сложного))) | ||
25.06.2008
| [permalink] | ||
| Гість |
nickeler, aneisha, там был ответ, он случайно удалился. вопщем, насчет великого бродского. мне нравится ритм его стихов. мне было бы интересно совместить этот ритм с гранулярным синтезом, с глитчем. это одно. потом интересно совместить антиглобалистские тексты с экспериментированием в звуке.. дальше - еще что-то.. ну как у группы могут быть разные песни, на разные темы. мне вот нравится как Онейроид делает. и то, о чем они поют(или говорят:)) кстати на Мазепе в этом году только они мне понравились именно изза актуальных текстов. остросоциальной тематики. честно говоря вопроса про начитку не видел ) пока что я читаю всякие философствования. и мне бы имена-телефоны. что "театралы-музыканты" могут я и так знаю. Востаннє редагував Yonshi: 25.06.2008 о 17:10. Причина: Automerged Doublepost | ||
25.06.2008
| [permalink] | ||
| змія болотяна ОЧКОва |
"хорошо читать - что это значит в вашем понимании? попросите любого из местных музыкантов - у них хорошие голоса, или театралов - они делают єто красиво и пафосно. тут нет ничего сложного)))" Алекс-Юстасу, повторяю. вопрос. театралы запросто находяться в теарте, а музыканты сообветсвенно - на концертах. извините, но телефонов не будет, або это личная информация. | ||
![]() |
| Закладки |
| Параметри теми | |
| |
Схожі теми | ||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| помогите найти людей | viki777 | Пошук людей в Полтаві | 7 | 11.07.2008 16:57 |
| Четверо людей постраждало в ДТП | RSS | Теревені | 0 | 28.08.2007 18:07 |
| Четверо людей постраждало внаслідок ДТП. | RSS | Теревені | 0 | 28.08.2007 14:23 |
| «Рассказы про Людей, живущих в Городе» | Def | Мова та Література | 1 | 24.04.2007 15:56 |
| Телефон LG для пожилых людей | Сердце Тигра | Мобільні телефони та КПК | 27 | 29.11.2006 15:53 |