Групи RSS Календар Учасники Всі альбоми Ігри Блоги Правила

Відповідь

LinkBack Параметри теми
Старий 10.06.2008   [permalink]
Гуру

Re: Мазепа Фест - 2008

Відповідь:
Допис від Атеїст Переглянути допис
А, так ти в нас афа! То часом не твій брат по духу прийшов з прапором СРСР і під час УБН сестрам Тельнюк факери тицяв? Чого ж ти не допоміг йому у скрутну хвилину, коли в нього виникли проблеми з фашистськими бандитами? Між іншим, згадана тобою пісня щороку в кінці фестивалю звучить. Пора б уже приносити розтяжки "фашизм нє прайдьот!"
Писи. До речі, мене завжди цікавило, хто як розуміє пісню "Нахтігаль". Хто знає слова - поділіться своїм баченням, бо в мене є "думки з приводу", хотілося б трішки обговорити. Може, в окремій темі, щоб менше оффтопити?
Уважаемый, поостыньте. Даже понятия не хочу иметь о смысле Вами сказанного в приведенной цитате. Мне сугубо фиолетовы Ваши сестры Тельнюк, Ваши факеры, фестиваль им.Мазепы, куда попал совершенно волею случая (на несколько десятков минут), и Ваши фашистские бандиты с флагами СССР. Потому что это все называется простыми и емкими словами - цырк шапито для подростков.

Ктулху высказал имхо. Если Ваше имхо не равно моему, не стоит выпрыгивать из штанов. Оставайтесь, в первую очередь сыном человеческим, и не уподобляйтесь торговкам семечками на базаре. С уважением.

ADMIN: Давайте на цьому дописі поставимо крапку в цій безглуздій суперечці.
Ctolhoo: ОК, велику, жирну та усміхнену крапочку :)

Востаннє редагував fragov: 10.06.2008 о 23:23.
Старий 11.06.2008   [permalink]
Гість

Як нема чого сказати, то ставте крапку. Тільки поясніть, будь ласка, мені, темному, навіщо люди пишуть про те, що їм фіолетове? Я щось логіки не прослідковую. Досі я вважав, що сам факт хоча б одного допису в темі вже автоматично передбачає наявність певного інтересу. Помилявся, нє?
Користувачі, що подякували за цей допис:
Старий 13.06.2008   [permalink]
Новачок

Бачили це на проспекті Першотравневому?
Мініатюри долучень
mazepa-fest-2008-11-06-08_2103.jpg  
Старий 13.06.2008   [permalink]
Шпійон ;)

Відповідь:
Допис від Irvana Переглянути допис
Бачили це на проспекті Першотравневому?
дык хулиганы, разве это патриотизм дома обписывать
Користувачі, що подякували Tail за цей допис:
Старий 16.06.2008   [permalink]
Новачок

Відповідь:
Допис від Tail Переглянути допис
Так і я ж про те...
Пророк

Відповідь:
Допис від Tail Переглянути допис
Скорее тупая провокация.
Новачок

Я вважаю, що напис зробили "по приколу", щоб його усі фотографували. Якщо людина не вміє виділитись, їй тільки й залишається, що стіни та паркани обписувати. Патріотизму у таких діях немає, бо самі "письменники" навряд чи вникають у сенс накарляканого на стіні.
Старий 19.06.2008   [permalink]
Частий гість

Не знаю не знаю, но про такую группу как The Kids Room 402 некто не говорит, но действительно ребятам было приятно когда приехал народ с Киева и Харькова их послушать :), конешно не всем нравится то что они играют, но я как их товарищ поддержал их, и привел друзей сколько мог
Відповідь

Закладки

Теги
мазепа фест, фестевали, фести, фестивали, фестівалі

« - | - »
Параметри теми

Схожі теми
Тема Автор Розділ Відповідей Останній допис
Концерт ДДТ 25 мая 2008 Ктулху Клуб шанувальників року 92 26.07.2008 00:29
25-го липня в артклубі "22" фест Alegory of Mind part 3 fragov Афіша Полтави 2 21.08.2007 11:37
Фест рок музки у Кременчуці. Для прихильників важкенького :) maks_well Афіша Полтави 0 18.08.2007 23:57
Мазепа-Фест 2007 та новий сайт Мартин Афіша Полтави 15 13.06.2007 12:06
«Шевченко - Фест» 2007 forester Мова та Література 0 20.02.2007 22:07

© Полтавський форум. Місто Полтава.
Rambler
Украина онлайн