Відповідь:
Допис від Атеїст А, так ти в нас афа! То часом не твій брат по духу прийшов з прапором СРСР і під час УБН сестрам Тельнюк факери тицяв? Чого ж ти не допоміг йому у скрутну хвилину, коли в нього виникли проблеми з фашистськими бандитами? Між іншим, згадана тобою пісня щороку в кінці фестивалю звучить. Пора б уже приносити розтяжки "фашизм нє прайдьот!"
Писи. До речі, мене завжди цікавило, хто як розуміє пісню "Нахтігаль". Хто знає слова - поділіться своїм баченням, бо в мене є "думки з приводу", хотілося б трішки обговорити. Може, в окремій темі, щоб менше оффтопити? |
Уважаемый, поостыньте. Даже понятия не хочу иметь о смысле Вами сказанного в приведенной цитате. Мне сугубо фиолетовы Ваши сестры Тельнюк, Ваши факеры, фестиваль им.Мазепы, куда попал совершенно волею случая (на несколько десятков минут), и Ваши фашистские бандиты с флагами СССР. Потому что это все называется простыми и емкими словами - цырк шапито для подростков.
Ктулху высказал имхо. Если Ваше имхо не равно моему, не стоит выпрыгивать из штанов. Оставайтесь, в первую очередь сыном человеческим, и не уподобляйтесь торговкам семечками на базаре. С уважением.
ADMIN: Давайте на цьому дописі поставимо крапку в цій безглуздій суперечці. Ctolhoo: ОК, велику, жирну та усміхнену крапочку :)