Вы просматриваете тему Вихід заміж дівчат правильні рішення в подразделе Моя семья, который находится в форуме Интересы; Сообщение от infospacer Вот-вот! Брак - не физиологическое и даже не демографическое понятие, а, прежде
До 17 років - школа
Від 17 до 22 років - ВНЗ
Після 22 робота
Цікаво, а ТС щось має проти позашлюбного сексу лише з боку жінок? Бо я вже після того, що було в мене до першого шлюбу та, особливо, між першим і другим - починаю, теє, трохи переживати. Особливо щодо психозу, бо інші болячки, напевне, вже б проявились...![]()
Нормальні дівчата виходять за Онасісів, щоб на власних білих яхтах по середземному морю плавати, а не шафи з ними тягать. Для такої справи можна і за вантажника васю заміж вийти.Надо жениться! На онасісах! Шоб уже не токо переставив шкаф, а і новий мог купить,
А що було до першого шлюбу, а особливо між першим і другим ? Мабуть, вам треба терміново покаятись ! Можно прямо тут.
infospacer, кайтеся!!! і докори сумління у вас мають бути, а не переживання! блуднік ви!... блудюн!... блудень!
Karen, може якраз вантажник вася - племінник онасісів, і вобщєто він крутий бізнесмен і гєрой-любовнік, а на досугє тягає шкафи незадачлівим маліньким жєнщінам. ну має ж бути хоть якето хобі у бізнесменів?
Я б навіть сказала облудень...блуднік ви!... блудюн!... блудень!
infospacer, негайно кайтесь, бо ще психоз почнеться !
Ну, як "шо"? Теєсамоє... Власне, те ж, що й у шлюбах
Я от подумав про покаяцця - і відразу вимальовуються маса колізій. Ну, от наприклад: мені каятись про все, чи лише про те, що було не з майбутніми дружинами? Якщо про все - то з якого часу треба каятись про дружин? Бо я з першою "до реєстрації" жив майже рік, а з другою - півтора року (а заміж вона за мене виходила взагалі вже на 7-му місяці)? І чи треба каятись за те, що було з першою дружиною вже після розлучення (ну, тепліли в нас стосунки кілька разів...).
Слухайте, нелегка то справа - каятись, виявляється...![]()