Магазин спортивного харчування Strong Life
Дерево благодарностей68Благодарности

Результаты опроса: Вік виходу заміж

Голосовавшие
21. Вы ещё не голосовали в этом опросе
  • До 17 років - школа

0 0%
  • Від 17 до 22 років - ВНЗ

2 9.52%
  • Після 22 робота

19 90.48%
+ Ответить в теме
Страница 7 из 17
Показано с 61 по 70 из 163.
    Новачок

Re: Вихід заміж дівчат правильні рішення

Ваш попередній допис зображує дуже ідеальну модель життя, хотілося б що б ця модель співпадала з реальністю.
    Проте інколи (дуже) зустрічаються болячки що передаються статевим шляхом, аборти та їх наслідки, психологічні розлади через вбивство не народжених людей, проблеми у стосунках з родичами та близькими, докори совісті, а смертний гріх існує навіть якщо ви про це не думаєте, просто спробуйте набрати у пошуковику "7 смертних гріхів".

ри?

bilorov, болячки попереджаються кондомами і спільним походом до лікарні; аборти - є презервативи, користуйтеся ними; про ненароджених людей взагалі нічого балакати; проблем з родичами можна уникнути, не посвячуючи їх у те, з ким ти там спиш; докори совісті - з якого приводу, я ще раз питаю??; смертні гріхи мене не цікавлять взагалі, я лишаю це забитим набожним людям. Назвіть мене блудницею - мені по цимбалах, аби не заважали жить.
    Ще є якісь зауваження?
    Новачок

Тема не про індивідуальні зауваження, а про те як можна опинитися у ситуації заміжжя для дівчат з бажаним чоловіком. Використовуючи прості поради навіть античних часів: не бути на людях без присутності старшого члена родини чи родича, старшого на 20 років; не довіряти чоловікові який пропонує одружитися без участі батьків, родичів (нашвидкоруч) і т.д.
    ри?

Ответ Сообщение от bilorov Посмотреть сообщение
    а про те як можна опинитися у ситуації заміжжя для дівчат з бажаним чоловіком
    Як опинитися замужом з бажаним чоловіком? просто. познайомитися з хлопцем і якшо бажаєш - одружитися)) Все елементарно просто.
    А ви пишете нісенітницю.
    Пророк

Тема не про індивідуальні зауваження, а про те як можна опинитися у ситуації заміжжя для дівчат з бажаним чоловіком
    bilorov, яка чудова тема.
    А ви не підкажете, як би оце мені вийти заміж за дуже заможного "бажаного чоловіка", наприклад з родини Онасіс або Кеннеді ?
    ри?

Karen, там же он вище побажання - не оставатися самій з онасісами, а то вони такі, ті онаніси, хтиві койоти!
    Пророк

Ответ Сообщение от laithemmer Посмотреть сообщение
    Karen, там же он вище побажання - не оставатися самій з онасісами, а то вони такі, ті онаніси, хтиві койоти!
    Згодна. Репутація цих двох кланів жахлива. Але шалені статки все компенсують...
    Новачок

Ответ Сообщение от bilorov Посмотреть сообщение
    а смертний гріх існує навіть якщо ви про це не думаєте
    Я вам не верю. Можете ли вы это доказать?
    ри?

Ответ Сообщение от Karen Посмотреть сообщение
    Згодна. Репутація цих двох кланів жахлива. Але шалені статки все компенсують...
    Но ви ж понімаєте, шо даже якшо вам запропонують руку і подвал з баксами, ви должні, просто обязані отказатися, бо згода батьків же! ЗГОДА БАТЬКІВ!
    Пророк

Ответ Сообщение от laithemmer Посмотреть сообщение
    Но ви ж понімаєте, шо даже якшо вам запропонують руку і подвал з баксами, ви должні, просто обязані отказатися, бо згода батьків же! ЗГОДА БАТЬКІВ!
    А що ж робити дівчині у якої немає батьків ?
+ Ответить в теме
Страница 7 из 17